INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - AEK ATENA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - AEK ATENA // Oltenii driblează suspendarea de la UEFA! Cheamă 30.000 de fani la stadion datorită unei reguli noi

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 13:29

CS Universitatea Craiova a fost pedepsită de UEFA să dispute două meciuri fără spectatori, în urma incidentelor de la meciul cu Honved. Oltenii vor dribla însă pedeapsa datorită unei reguli noi introduse de forul european și speră să aducă 30.000 de copii la meciul cu AEK Atena de joi. 

  • CS Universitatea - AEK Atena se joacă joi, de la 19:15, pe arena „Ion Oblemenco”. Returul se joacă în Grecia, pe 15 august.

Articolul 73, litera H, din regulamentul UEFA, permite copiilor sub 14 ani, însoțiți, din școli și academii de fotbal să asiste pe stadion la meciuri, chiar dacă terenul e suspendat.

Oficialii olteni vor să profite de acest lucru și apelează la școlile din județele vecine. 

Precedente în România

În 2011, după cazul reprobabil în care un suporter ploieștean l-a lovit pe Galamaz într-un Petrolul - FCSB, „găzarii” au reușit să convingă Federația și să aducă pe stadion copii și femei la meciul cu Târgu Mureș. Detalii AICI!

Același lucru s-a întâmplat și în 2012, în Rapid - Voința Sibiu. Vezi AICI!

Postarea prin care Craiova își cheamă micii fani la stadion

 Cei mai tineri suporteri ai Științei au acces gratuit pe stadion la Universitatea Craiova - AEK Atena

Suporterii cu vârsta de până în 14 ani au acces gratuit la meciul tur cu AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ, cu condiția ca școala unde studiază să organizeze excursia. Ești din Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți sau Vâlcea, susții Știința și ai până în 14 ani? Vorbește la școală și roagă-i să ne contacteze la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0722.362.899 pentru a ne ocupa împreună de organizarea excursiei în #VulcanulDePeOblemenco. Va fi cea mai frumoasă experiență pe care ai trăit-o vreodată”.

Ce pedeapsă a primit Craiova de la UEFA

Oltenii for trebui să dispute fără spectatori trei meciuri europene, a anunțat Comisia de Disciplină UEFA. Sancțiunea se va aplica însă la doar două partide, la cea de-a treia urmând să existe o sancțiune probatorie ce se va întinde pe durata a doi ani. În plus, clubul oltean a fost amendat cu 60.000 de euro.

VEZI ȘI:

FOTO Un nou caz „CSA vs FCSB” » Clubul lui Hagi a depus deja plângere la FRF: „Drepturile noastre sunt încălcate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (26)
2873454049337811
Ionut Bogdan Slavulete  •  08 August 2019, 13:29

Si cum ma rog dribkeaza decizia ? Atata timp cat este un articol acolo care permite acest lucru nu se poate numi ca dribleaza, mai degrabaurmeaza un articol ... nimic ... cand la CFR AU INTRAT FANI DINAMOVISTI PE STADION FARA SA AIBA DREPT JU V-AM VAZUT SA SCRIETI NIMIC !

2930384880519850
Razvan Bouleanu  •  06 August 2019, 21:59
Postat de bodrin pe 06 August 2019, 21:51

Șmecheria oltenească/românească,...dar copiii sub 14 ani sunt minori și ar fi vorba de abuzarea lor...

Tu, bodrin ia-l pe becali de mână că s-au dus vremurile când se trăgeau sfori. Nu contează cine câștigă campionatul, dar să îl câștige după merite. Nu după cum vreți voi. Trebuie să terminăm cu corupția din țară.

2930384880519850
Razvan Bouleanu  •  06 August 2019, 21:54

Succes Craiova. Nu mai vă lăsați cumpărați de echipele din bucurești. Jucați corect. Vă iubește toată țara. Numai Capitala nu vă iubește. Demonstrati că sunteți cei mai buni

Vezi toate comentariile (26)
Comentează