INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - MAN. UNITED 3-0

Au găsit vinovatul pentru dezastrul de la Sevilla: „Jalnic! Unii își joacă practic cariera la Manchester United”

David de Gea, pus la zid după eșecul cu Sevilla. Foto: Imago Images
David de Gea, pus la zid după eșecul cu Sevilla. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 09:45 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 09:57

Manchester United a fost ridiculizată la Sevilla, 0-3 în returul sferturilor de finală din Europa League, iar analiștii TV britanici au pus „tunurile” pe portarul David de Gea (32 de ani), pe care-l consideră vinovat la golurile unu și trei. „Se mai înscrie el în filosofia managerului Erik ten Hag?!”, se întreabă fostul internațional englez Paul Scholes.

„Diavolii” au părăsit Europa League în „sferturi”, 0-3 la Sevilla, după 2-2 în prima manșă, pe Old Trafford. Iar analiștii televiziunilor britanice și suporterii îl arată cu degetul pe portarul David de Gea, după dezastrul de joi seară, așa cum în tur îl puneau la zid pe Harry Maguire (2 autogoluri). 

Diferență exorbitantă între România și Ungaria! Câți bani primește Federația Maghiară de Fotbal de la Guvern
FRF
Diferență exorbitantă între România și Ungaria! Câți bani primește Federația Maghiară de Fotbal de la Guvern

David de Gea, pus la zid după eșecul cu Sevilla: „Nu știe fotbal”

Portarul spaniol în vârstă de 32 de ani este considerat vinovat atât la primul gol, încasat chiar în debutul partidei (8), cât și la ultimul (81), ambele înscrise de En-Nesyri. 

La primul i-a pasat lui Harry Maguire, aflat între doi adversari, complet neinspirat, la al doilea a ratat degajarea balonului la o minge lungă, „aruncată” de andaluzi spre careul său.

„E adevărat că Maguire pierde balonul, fiind deposedat, însă de vină este De Gea, nu trebuia să-i paseze acolo. L-a pus inutil sub presiune”, susține fostul internațional galez Robbie Savage, acum analist BT Sport.

2011e anul în care De Gea a fost adus de Man. United de la Atletico Madrid. A costat atunci 25 de milioane de euro

Paul Scholes, fost jucător al lui Manchester United, și el analist TV, îl desființează pe De Gea. „A fost un portar fantastic, dar nu știe fotbal. Am văzut cu toții pasa pe care i-a dat-o lui Maguire. E o pasă OK, dar trebuie să citești jocul, situația din teren. La Manchester City, probabil, Guardiola i-ar fi cerut să degajeze. Eu cred că soluția aleasă a enervat întreaga echipă”, a comentat Scholes pentru același BT Sport.

Paul Scholes: „Se mai înscrie David de Gea în filosofia managerului Erik ten Hag?!”

De Gea se află în negocieri cu United pentru prelungirea contractului, scadent în vară, însă, după o asemenea evoluție, Scholes avertizează: „Trebuie să-ți pui întrebarea: «se mai înscrie el în filosofia managerului Erik ten Hag?!»”.

În aceeași lumină vede lucrurile și Savage: „A fost o noapte teribilă pentru Manchester United, o noapte teribilă pentru De Gea. Jalnic. Unii își joacă practic cariera la United, cred că le va fi foarte greu să-și revină”.

Citește și:

Cum arată și când se joacă semifinalele din Liga Campionilor, Europa League și Conference League

„Sferturi” cu răsturnări de situație în Conference League » Fosta adversară a celor de la FCSB, favorită la trofeu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dobrin
dobrin  •  21 Aprilie 2023, 18:11

Ar fi bun de rezerva lui Messi la FCSB.

Hugo
Hugo  •  21 Aprilie 2023, 13:13

Ten Haag trebuie sa plece cu petardele lui din Olanda.

magic4ever
magic4ever  •  21 Aprilie 2023, 12:56

De cand a revenit Maguire in primul 11 echipa a inceput sa gafaie...Sabitez nu este fotbalist de United,De Gea gafeaza din ce in ce mai mult....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează