INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE, ALASHKERT - CFR CLUJ, JOI, 19:00, TV DIGI SPORT, GSP.RO

Detalii de ultim moment din interiorul CFR-ului » Ce se întâmplă cu Arlauskis + "Omrani e răcit, poate a luat vreun virus pe la Untold"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 19:42

Giedrius Arlauskis și Billel Omrani, doi dintre cei mai importanți jucători ai CFR-ului, nu vor juca în meciul de joi din deplasare cu FC Alashkert, din turul III al preliminariilor Europa League.

Campioana României dezminte însă că cei doi jucători ar fi pedepsiți după scandalul în care ar fi fost implicați sâmbătă, la festiavlul Untold de la Cluj.

"Totul e în regulă. Nu zic de unde a pornit totul, dar important e că nu e nicio problemă. N-a fost niciun conflict. Sunt un pic accidentat. Speranța moare ultima, să vedem dacă pot evolua în Armenia. Pot vorbi doar despre mine, nu despre Omrani.

Eu n-am fost implicat în niciun incident, am plecat repede acasă și n-a fost nimic! Ce am citit m-a făcut să râd", a declarat lituanianul Arlauskis

Iuliu Mureșan, președintele clujenilor, a confirmat însă că Billel Omrani a fost lăsat acasă înaintea turului cu FC Alashkert. Conform acestuia, francezul ar fi răcit și ar fi fost sfătuit de medici să nu facă deplasarea în Armenia.

"Omrani e răcit, am văzut pe fața lui că era bolnav. Doctorul l-a trimis acasă pe motiv de răceală, nimic mai mult. Poate că e vreun virus pe la Untold. Oricum, e un festival extraordinar și i-am ajutat pe fotbaliști să intre acolo. Cei care au fost la Untold au avut acordul meu", a spus Mureșan, la TV Digi Sport.

  • FC Alashkert - CFR Cluj se joacă joi, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  09 August 2018, 13:31

Alașkert e o echipă de doi bani, ceferiștii pot să se dea intransingenți. În plaz-off însă, se vor ruga de ăștia să joace !

917354354952688
Marian Andrei  •  09 August 2018, 00:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 August 2018, 23:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close