INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OLYMPIQUE MARSEILLE - APOLLON LIMASSOL 1-3

Dezastru de neimaginat pentru finalista de anul trecut » Eliminați din Europa League, ultrașii lui Marseille cer demisia antrenorului

Lucas Ocampos și imaginea deznădejdii // FOTO: Reuters
Lucas Ocampos și imaginea deznădejdii // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 11:58

Olympique Marseille a încheiat meciul de joi cu Apollon Limassol, 1-3, cu doi jucători eliminați. Ultrașii marseillezi i-au cerut demisia antrenorului Rudi Garcia.

Sezonul trecut, juca finala Europa League, învinsă doar de puternicul Atlético (0-3). Acum, Olympique Marseille e o umbră a acelei echipe.

Locul 5 în Ligue 1, cu 6 înfrângeri în 16 etape, OM încheie ultima seria H din cea de-a doua competiție continentală: cinci înfrângeri și un singur punct. Nu există parcurs mai slab pentru o formație franceză în Europa League.

"Ar fi inadmisibil să nu câștigăm nici cu Apollon", spunea mijlocașul Maxime Lopez, vorbind de "onoare și mândrie". A fost 1-3, Olympique încheind meciul cu doi jucători mai puțin, după eliminările lui Kamara (7) și Ocampos (90+3).

Ultrașii n-au mai așteptat sfârșitul partidei. Îi cereau deja demisia antrenorului Rudi Garcia

 

Vezi și: OLYMPIAKOS - AC MILAN 3-1 // "Rossonerii" fac scandal după eliminarea incredibilă din Europa league: "O situație insuportabilă, e o mare nedreptate"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  14 Decembrie 2018, 20:33

Da,inexplicabila aceasta prabusire a lui OM!Probabil,Garcia a atins maximumul de performanta posibila cu aceasta echipa si acum urmeaza regresul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează