INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATLETICO MADRID

Diego Simeone, spectator la finala Europa League! UEFA, decizie devastatoare » Istoric uluitor: 6 eliminări și 20 de meciuri suspendat!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2018 12:07

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, va sta 4 partide în tribună, după ”roșul” primit la Londra, cu Arsenal, în turul semifinalei Europa League. UEFA a decis că nu va fi pe bancă la meciul cu Marseille, din finala competiției, nici la următoarele două din Europa.

Diego Simeone va fi spectator la Lyon, pe 16 mai, în a doua finală de Europa League pentru Atletico. Nu a beneficiat de clemența UEFA, care l-a suspendat 4 meciuri. Antrenorul argentinian a stat în tribună la returul cu Arsenal, nu va fi pe banca tehnică nici contra lui Marseille. Și, dacă ia trofeul, nici la Supercupa Europei! De vină e reacția nervoasă și insultele adresate arbitrului Turpin, la Londra, de după eliminarea lui Vrsaljko în minutul 10. În lojă a trăit golul lui Griezmann din turul semifinalei, tot acolo s-a zbuciumat pentru calificare.

10 jocuri restante

Cholo e însă recidivist. Chiar în acest sezon a mai fost eliminat de Martínez Munuera, în "sferturile" Cupei Regelui. Pentru două "galbene" și aplauze ironice s-a ales cu 3 etape pe bară, de efectuat în ediția viitoare.

Primul "roșu" la Atletico l-a primit din partea lui Bjorn Kuipers, spre finalul prelungirilor finalei Ligii cu Real de la Lisabona, în 2014, pentru o altercație cu Varane.

Cel mai rău a ieșit din conflictul cu Fernández Borbalán, de la Supercupa Spaniei: 8 etape de suspendare, jumătate efectuate deja în LaLiga, restul restanță. În total, Simeone are 6 expulzări de pe bancă la Atletico și 20 de meciuri out, dintre care mai are zece de ispășit! 

10.000  €este amenda pe care UEFA i-a adăugat-o lui Simeone suspendării de 4 meciuri în Europa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează