INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA

EUROPA LEAGUE // Foștii puști teribili ai Barcelonei au reușit golurile serii: Munir El Haddadi și Alex Grimaldo au „rupt” plasele!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 00:25

Munir el Haddadi și Alex Grimaldo, doi fotbaliști produși de FC Barcelona, au oferit golurile serii din Europa League.

După 50 de minute din Slavia Praga - FC Sevilla (cehii s-au calificat după 4-3 la finalul prelungirilor), Mesa a trimis o minge cu capul, iar Munir El Haddadi (23 de ani), fostul jucător al Barcelonei, a tras din prima, din 20 de metri, fără să lase mingea să cadă! „Balonul” s-a dus ca din tun în poartă, fără nicio șansă pentru Kolar, care a plonjat în zadar.

VEZI VIDEO CU REUȘITA!

munir 1

munir 3

Replica lui Grimaldo

Alex Grimaldo, fundașul stânga spaniol în vârstă de 23 de ani al Benficăi, produs al Barcelonei, a șutat năprasnic de la 18 metri în minutul 105 al partidei cu Dinamo Zagreb (lusitanii merg în sferturi după 3-0 la finalul prelungirilor), la scorul de 2-0 pentru portughezi. Mingea a căpătat o traiectorie ciudată, mingea coborând brusc înaintea liniei porții. Portarul lui Dinamo Zagreb nu a reacționat.

grimaldo

Grimaldo, în dreapta imaginii

Vezi VIDEO cu reușita

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  15 Martie 2019, 00:44

"pusti teribili" :))) incredibil ce așa-ziși jurnaliști are redacția gsp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează