INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIDI - PAOK SALONIC 1-0

Explicațiile dezastrului pentru PAOK Salonic în Europa: ”Am făcut o psihoză din câștigarea titlului”

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 10:09

Kyriakos Kyriakos, ofițerul de presă al lui PAOK, a cerut scuze fanilor pe Facebook pentru eșecul cu ungurii de la Vidi, 0-1. ”N-am fost capabili să deschidem o apărare foarte bună”, a explicat antrenorul Răzvan Lucescu.

PAOK are șanse tot mai mici să prindă "16"-imile EL, după ce-a pierdut și returul cu Vidi (0-1), nereușind să dea gol campioanei Ungariei în 180 de minute. Ofițerul de presă al clubului a ținut să le ceară scuze fanilor, într-un comunicat pe Facebook.

"Toți suntem responsabili, pentru că am transmis psihoza de a câștiga titlul, care în subconștient a afectat echipa pe celelalte planuri. Vă rog să susțineți pe jucători și pe Răzvan, într-o noapte grea, deși excursia la Budapesta v-a lăsat un gust amar. Avem speranțe!", a scris Kyriakos Kyriakos.

"Foarte puternici fizic"

Antrenorul Răzvan Lucescu a căutat explicațiile eșecului:

"Am avut controlul în ambele manșe, însă ne-am lovit de o apărare foarte bună și de o echipă foarte puternică fizic. Nu am fost capabili să îi deschidem şi să ne creăm ocazii. Trebuie să recunosc meritele celor de la Vidi, gata să lupte până la ultima suflare. Fiecare minge pe care o câştigau, o trimiteau imediat în faţă. Astfel au marcat şi au câştigat amândouă meciurile".

"N-am avut prospeţime și nici trei jucători, Maurizio, Andre şi Pelkas, care puteau aduce ceva în plus într-un astfel de meci, în care ai spaţii foarte mici şi în care întâlneşti o echipă cu defensiva foarte jos"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  09 Noiembrie 2018, 13:36

O fi el o caricatura de antrenor,dar e bun de gura!mitica Dragomir il voia in locul lui Mircea Sandu!Pentru ca se imbraca elegant si e bun de gura!Cam ca Dinu,dar nu intrigant toxic ca ala!

doze
doze  •  09 Noiembrie 2018, 12:16

vatmanul e de vina.

knuty
knuty  •  09 Noiembrie 2018, 10:48

Marele antrenor Bulibasa Jr.,*** *** de toata presa de doi bani!!A fost batut de niste amatori!!Bine ca nua zis ca ,daca nu marcau ei se termina 0-0....Un antrenor zero barat!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează