INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC BOTOȘANI

FC Botoșani - Tottenham, în turul 3 preliminar din Europa League! Cum a reacționat Valeriu Iftime când a aflat că Mourinho va veni în România

Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria).
Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria).

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2020 14:58 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 15:06

Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). 

  • Meciul din turul 2 preliminar, cu Shkendija, e programat pe 17 septembrie. Eventualul duel cu Tottenham s-ar disputa pe 24 septembrie. 

Partida dintre FC Botoșani și Tottenham s-ar disputa în România. Stadionul nu este însă sigur. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, afirma astăzi, în direct la GSP Live, că arena din Botoșani ar mai avea nevoie de ceva îmbunătățiri. 

Valeriu Iftime: „Avem șansa noastră”

„Tottenham? Vai de capul meu. La Botoșani? Senzațional! Stați să respir, mai întâi, să-mi revin. E un vis frumos să vină o astfel de echipa la Botoșani. Ar fi extraordinar să și câștigăm. Nu mă tem, sincer. Respectul cuvenit, pălăria ridicată până la cer, dar avem șansa noastră. Păcat că e fără spectatori, dar e o veste extraordinară. Dacă picăm, o să picăm de pe un cal mare”, a declarat Valeriu Iftime, conform digisport

Tottenham, fostă finalistă de Liga Campionilor

Tottenham este finalista penultimei ediții de Liga Campionilor. Jose Mourinho are la dispoziție un lot cotat la 721 de milioane de euro, dar a avut un sezon sub așteptări. Londonezii au terminat ediția precedentă de Premier League pe locul 6, la 40 de puncte în spatele campioanei Liverpool. 

Mourinho a reușit 3 mutări importante în această vară. A plătit 33 de milioane de lire sterline pentru mijlocașul central Pierre-Emile Hojberg și fundașul dreapta Matt Doherty, în timp ce pe veteranul Joe Hart l-a adus gratis.

Rezultatele lui Tottenham cu echipele din România:

  • 71/72, Uefa: Tottenham Hotspur - Rapid 3-0 / 2-0;
  • 71/72, Uefa: UTA Arad - Tottenham Hotspur 0-2 / 1-1;
  • 06/07, Uefa: Tottenham Hotspur - Dinamo 3-1.

Citește și alte știri despre Europa League: 

Europa League. CFR Cluj, ghinionistă la tragerea la sorți! Cum a ratat campioana șansa de a merge direct în play-off

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  01 Septembrie 2020, 18:52

A venit Totenhamu, pi cai ostenii mei

briceag
briceag  •  01 Septembrie 2020, 17:43

O sa ii scoata Botosani, voi paria pe calificare Botosani! Clarvazatoarea Maria Gheorghiu are mesaj cu BOTOSANIUL la fotbal...

ciollo
ciollo  •  01 Septembrie 2020, 17:17
Postat de adiktedz pe 01 Septembrie 2020, 16:56

Cum sa scrieți ca vine în România când Botoșani are de jucat un turul 2! E Botoșani deja calificata sau ce? Sunteți amatori rău pe bune.

Mai, guv1z1 cu mintea scurtc1rcu1tata! acest articol incepe astfel; 'Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar cu...'. Dar voi nu, frate. Fara sa cititi ce scrie berberul de jurnalist, va aratati inteligenta. Du-te frate, da-ti doua palme si alearga pana ajungi din urma bietul neuron din cereberul tau care a luato de mult pe aratura.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează