INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK SPLIT 2-1

FCSB - Hajduk Split 2-1 // Dinu "Vamă" a dat alarma! Mesaj clar pentru Becali după calificarea cu Hajduk + Ce crede că ar trebui să facă șefii roș-albaștrilor în această dimineață

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 09:00

FCSB este calificată în play-off-ul Europa League după ce a trecut de Hajduk Split, 2-1. În tur, scorul a fost 0-0. Ambele goluri ale roș-albaștrilor au fost marcate de Harlem Gnohere, în minutele 55 și 90+2. 

  • FCSB va juca în play-off-ul cu Rapid Viena, care a trecut de Slovan Bratislava
  • Meciurile din barajul pentru Europa League vor avea loc pe 23 și 30 august!

Dinu Gheorghe, fost președinte la Dinamo și Rapid, a vorbit despre jocul celor FCSB și i-a dat un sfat lui Gigi Becali, patronul FCSB.

"A fost o victorie marca Steaua. Au avut șansă când nu te mai așteptai. Așa cum e mereu. Mâine dimineață (n.r. azi dimineață) lumea de la club ar trebui să stea pe scaun, să bea o cafea și să analizeze meciul. Jocul echipei a suferit și la Split, și aici.

La Split poți zice că a fost terenul mizerabil. Acum echipa nu avut niciun joc de așteptare, nici să atace. În prima repriză au fost multe lucruri la întâmplare. Iar Gigi Becali trebuie să înțeleagă când cei din jurul lui îi spun că jucătorii tineri au fluctuații mari în joc", a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

Citește și: Becali a anunțat prima lui Gnohere: "Îi măresc contractul, dar cu această clauză"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  17 August 2018, 15:49
Postat de Gaby A Gator pe 17 August 2018, 10:21

Iar au vrut pilele lui gigi de la uefa ca fc5beaua sa joace fraudulos in Europa!?? Vad ca valiza ciobanului merge si in afara Romaniei!

Esti doar stupid

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  17 August 2018, 15:38

Este normal din moment ce FCSB are sportivi ajunsi din intamplare fotbalisti: Filip, Popescu, Nedelcu, Tanase, Coman, Man. Pe ultimii 4, becali vrea 500 milioane euro... Cel putin!

847153178690789
Ticu Troya  •  17 August 2018, 12:42

I se zice ,,Distrugatorul'' !!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează