INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK SPLIT, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO (ÎN TUR, 0-0)

FCSB - HAJDUK SPLIT // FOTO Dinamovistul Ivan Pesic i-a vizitat la hotel pe foștii colegi de la Hajduk » Noi sfaturi prețioase despre FCSB

FOTO: Instagram HNK Hajduk Split
FOTO: Instagram HNK Hajduk Split

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2018 15:46

Adversarii de mâine seară ai celor de la FCSB au ajuns încă de marți noapte la București, iar delegația lui Hajduk Split s-a cazat în centrul Capitalei, la "Radisson Blu".

  • În tur, Hajduk și FCSB au remizat la Split, 0-0. Manșa secundă e joi, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. 

Formația de pe coasta dalmată a deplasat un lot de 20 de fotbaliști în România, printre care se află și Steliano Filip. Care în acest sezon n-a prins niciun meci în tricoul celor de la Hajduk, nici măcar în lotul de 18.

Astăzi, în lobby-ul hotelului, a sosit Ivan Pesic, fostul jucător al celor din Split, în prezent la Dinamo București.

Mijlocașul a fost să se vadă cu foștii coechipieri de la Hajduk și le-a mai transmis noi detalii despre FCSB. Pesic a transmis mesaje de susținere în social media și înainte de partida tur. Iar acum a fost invitat de către foștii coechipieri să-i susține din tribunele Național Arena.

Vezi și: FCSB - HAJDUK SPLIT // Jucătorii lui Hajduk au ajuns la București » Ce se întâmplă cu Steliano Filip + câți bani primesc croații dacă se califică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
952030968311337
Pavel Danut  •  15 August 2018, 18:08

Joacă la un club sărac ,măcar nu e condus de infractori penali si blatişti şi bârfitori cum aveți voi fotbal club sportiv becali !

gicab
gicab  •  15 August 2018, 17:58

Respect Talpan!

rocky2
rocky2  •  15 August 2018, 17:38
Postat de gannicus2014 pe 15 August 2018, 17:34

Pesic le spune compariotilor sai cum si-a distrus cariera si la ce saracie de club a ajuns sa joace

Sau le spune adevarul despre adversarii de joi? Cum ca sunt clubul infractorilor si al interlopilor din familia Becali!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează