INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ANALIZĂ

FCSB, în presa din Italia: "El e cel mai periculos om al echipei"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 19:37

FCSB a devenit un subiect foarte interesant pentru presa din Italia după ce sorții au decis ca formația românească să dea peste Lazio în șaisprezecimile Europa League. 

Site-ul sportnotizie24.it a făcut analiza echipei de pe locul 2 din România și consideră că Harlem Gnohere va fi pericolul numărul 1 pentru defensiva lui Lazio.

"Dică preferă un sistem 4-2-3-1. Căpitanul este Tănase, fotbalist capabil să joace atât în banda stângă, cât şi ca vârf împins, însă cel mai periculos fotbalist este Harlem Gnohere, jucător ivoriano-francez", notează italienii.

Sursa citată n-a uitat să amintească despre prestația dezamăgitoare din ultimele două meciuri de Europa League, când echipa era deja calificată:

"Steaua s-a calificat în şaisprezecimi după ce a terminat pe locul 2 în Grupa G, în spatele Viktoriei Plzen. Românii au obţinut calificarea după trei victorii în primele trei meciuri, cu Plzen, Lugano şi Be'er Sheva. În ultimele trei meciuri ale Grupei G, forma bună a Stelei a intrat în declin, câştigând un singur punct".

Citește și: Italia e cel mai mare coşmar pentru FCSB » Un singur meci cu gol în 13 disputate all-time!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Decembrie 2017, 20:23

credeam ca e vorba de omul in negru Deaconu.

poison
poison  •  12 Decembrie 2017, 20:07

EXCLUSIV: cota pentru scor exact 0-5 a scăzut la 1.05, dupa ce ieri era 1,10. Se pare ca bookmakerii au inteles traditia FC FCSB cu echipele valoroase și prevad o nouă manita la Bucuresti.

maradona5
maradona5  •  12 Decembrie 2017, 19:54

Prevad ca ia manita in primul meci, asa cum ne-a obisnuit echipa lui nea gigi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează