INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, JOI, 15 FEBRUARIE, 22:05, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

FCSB - LAZIO // A ținut-o în frâu pe Lazio și îi dă șanse lui FCSB: "Steaua se califică, dar are o mare problemă" » Unde suferă echipa lui Dică

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2018 13:42

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a făcut o comparație dintre actuala echipă a lui Lazio și cea cu care se întâlnea formația sa în 2011 în Europa League, când reușea două rezultate de egalitate, scor 0-0 și 2-2.

"Am condus cu 2-1 în acel meci cu Lazio, dar am fost egalați în ultimul minut după o gafă a portarului Cerniauskas. Lazio avea o echipă mult mai bună decât cea de acum", a declarat Porumboiu pentru GSP.ro.

Omul de afaceri e încrezător în echipa lui Dică, însă spune că marea problemă a roș-albaștrilor în acest moment este portarul

"Am pus pariu cu un prieten și i-am spus că Steaua se va califica. Lazio nu are o echipă de speriat. Stelei îi lipsește în acest moment un portar foarte sigur. Vlad e bun pentru vârsta lui, dar trebuie să mai prindă experiență.

Chiar și așa eu vă spun că Steaua se califică. Dacă nu face vreo gafă portarul, Steaua se califică. Eu cred în calificare. Eu nu spun că nu e talentat Vlad. Spuneți-mi un portar de 18 ani care putea să apere fără greșeală. Nu există! Vlad poate să fie foarte, foarte bun", a adăugat Adrian Porumboiu.

864345 cpr2589 andrei vlad
Portarul Andrei Vlad în tricoul FCSB // Foto: Gazeta Sporturilor

"Atmosfera la București va fi mult mai aprinsă decât va fi pe Olimpico. În Italia stadionul e cu pistă de atletism, tribunele sunt mult mai departe de teren. La București va fi un stadion plin și o atmosferă frumoasă. Aceste lucruri reprezintă un avantaj uriaș pentru Steaua" Adrian Porumboiu

...despre lupta la play-off: "Mă bucur pentru Iași, ar merita să intre în play-off. Dinamo va fi sigur în play-off, dar mi-aș dori să o văd și pe Iași. Să pună mâna cei de la Iași să-și facă și un stadion modern". 

FCSB și Lazio se vor întâlni joi, de la ora 22:05, în turul 16-imilor Europa League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV TelekomSport și ProTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
488248524671050
Vladimir Cinezan  •  14 Februarie 2018, 06:00

Și echipa din Cojocna are șanse să câștige, la anul, Cupa României ! Punem pariu ?!

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Februarie 2018, 20:05

Nu stiu daca nu cumva are 19 ani!Oricum,nu are multe meciuri jucate!Oare Donauruma,portarul lui Milan,cati ani are?

fangigi
fangigi  •  13 Februarie 2018, 19:27
Postat de fangigi pe 13 Februarie 2018, 19:23

Porumb a pierdut deja pariul pt ca cu Lazio joaca provincialii din Mogosoaia!:)))

Ps: daca portarul e problema la ffcczb, de strategul Dica ce parere are marele specialist in bomboane agricole? O sa-i dea lectii lui Simone Inzaghi?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close