INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, 16-IMILE EUROPA LEAGUE

FCSB - LAZIO // Steliștii au început cu ironiile » Cu cine s-a pozat conducătorul roș-albastru după tragerea din Europa League

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 11:46

FCSB și Lazio se vor duela în 16-imile Europa League, turul urmând să se joace pe 15, iar returul va fi pe 22 februarie.

La scurt timp după ce sorţii au decis că FCSB o va înfrunta pe Lazio, preşedintele roş-albaştrilor şi-a adăugat ca stare la aplicaţia de WhatsApp o fotografie alături de cel care probabil că este cel mai mare duşman al grupării unde activează acum Ştefan Radu.

Argăseală s-a pozat alături de Francesco Totti, prezent şi el la tragerea la sorţi de ieri, unde AS Roma şi-a aflat adversara din optimile de finală în Champions League, Șahtior.

argaseala

785
de meciuri a jucat Totti pentru AS Roma, singurul club la care a evoluat în carieră

11
goluri i-a dat Totti lui Lazio, în 44 de meciuri

Citește și: FCSB - LAZIO // Italienii au aflat totul despre FCSB! Bergodi i-a analizat pe steliști: unde sunt marile probleme, ce jucător impresionează și cine are prima șansă la calificare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
zizu
zizu  •  12 Decembrie 2017, 15:03

asa e...!:)..cel mai mare dusman...! cred ca totti nici nu mai calca pe unde calca cei de la lazio prin ,capitala italiei! va dati seama..: CEL MAI MARE DUSMAN!..:) sigur mananca pe paine cate un lazial ....in fiecare zi!

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  12 Decembrie 2017, 14:54
Postat de Sebastian Sebastian pe 12 Decembrie 2017, 14:42

care stelisti *** ? astia sunt ***!

cred ca bergodi nu a aflat ca fcsb nu e steaua :)))))))))))))))

1068099903224290
Sebastian Sebastian  •  12 Decembrie 2017, 14:42

care stelisti *** ? astia sunt ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează