INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO, JOI, 22:05, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

FCSB - LUGANO // Becali a spus DIN NOU echipa de start! Dică are dreptul să aleagă un singur jucător

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 11:26

Gigi Becali nu se dezminte și a anunțat din echipa de start pregătită de Nicolae Dică pentru meciul cu Lugano, ultimul din grupele Europa League și cel care va decide pe ce loc va termina FCSB în Grupa G.

Patronul echipei a anunțat că echipa a fost făcută astfel încât Dică să odihnească o parte dintre jucători înainte de meciul cu FC Botoșani din campionat. Astfel, printre titulari nu se vor regăsi cu siguranță Pintilii, Gnohere și Man. 

"Dică a făcut echipa în funcție de meciul cu Botoșani. E adevărat că sunt bani la mijloc. Dar nici Gnohere, nici Man, nici Pintilii nu vor fi în echipa de start. Pe ei trebuie să-i protejăm pentru meciul cu Botoșani.

Dică o să joace cu Ovidiu Popescu, cu De Amorim, cu Golofca. Tănase a zis că pentru el nu contează că joacă din 3 în 3 zile. Coman va juca în atac. Nu știu dacă intră Andrei Vlad în poartă. Eu l-aș pune pe Vlad. Acum depinde dacă Dică vrea să aibă mai multă siguranță cu Niță", a spus la Pro X.

Echipa de start FCSB: A. Vlad - Enache, Larie, Bălașa, J. Morais - Ov. Popescu, Nedelcu - Golofca, Fl. Tănase, De Amorim - Fl. Coman

Meciul dintre FCSB și Lugano se joacă azi, de la ora 22:05, pe Arena Națională și va putea fi urmărit în direct pe TV Telekom Sport și Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Decembrie 2017, 00:00
Postat de dinamo_fan pe 07 Decembrie 2017, 11:58

cu echipa asta vor lua bataie. steaua fara Budescu este un fel CSM fara Neagu..pastrand proportiile.

cum ziceam.

roadghost
roadghost  •  07 Decembrie 2017, 18:11

Adevarul e ca mai bun e Gigi, Mr Nick-Nimick nu transmite prea multa competenta clipind asa des...dar cum am mai zis, asta il face sa fie in pole-position pt postul de antrenor-coafor la LA Clippers

dase
dase  •  07 Decembrie 2017, 16:51

Intelectualul neabroasca din nou la datorie.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează