INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO, JOI, 22:05, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

FCSB - LUGANO // Declarațiile celor doi antrenori, echipele probabile și o mare dezamăgire

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 22:11

FCSB se duelează joi seara cu Lugano, în ultimul meci din grupele Europa League. O eventuală victorie le-ar asigura roș-albaștrilor primul loc în clasament. 

Tehnicianul Nicolae Dică a afirmat azi că își dorește neapărat victoria în meciul cu formația elvețiană, chiar dacă va folosi, la fel ca în meciul cu Plzen, mai multe rezerve:

"Vrem să câștigăm meciul și să ocupăm locul 1 în grupă. Contează și banii pe care îi vom încasa. Am urmărit ultimele meciuri ale elvețienilor și am văzut că au crescut mult față de meciul tur cu noi.

Lugano este o echipă bine organizată pe faza defensivă și are un antrenor care adoptă un stil italian. Echipa are un contraatac foarte bun și trebuie să fim atenți. Cred că ne așteaptă un meci greu", a spus Dică la conferința de azi. 

În meciul tur, Lugano a condus-o pe FCSB timp de o repriză, dar roș-albaștrii au găsit cumva calea să revină în joc și să se impună cu 2-1, victorie ce le-a facilitat jucătorilor lui Dică calificarea în primăvara Europa League

"Nu suntem învinși dinainte"

Pierluigi Tami, antrenorul lui Lugano, a prefațat la rândul său duelul cu FCSB: "La meciul tur am făcut o partidă extraordinară, dar Steaua a demonstrat că are mai multă experienţă internaţională şi nu a avut nevoie decât de zece minute pentru a întoarce rezultatul.

Date fiind aceste calcule, Steaua este favorită mâine, mai ales că luptă pentru primul loc, dar asta nu înseamnă că suntem învinşi dinainte",a declarat acesta. 

Asistență îngrijorătoare

Fanii vicecampioanei nu se înghesuie să fie alături de Budescu și compania la ultimul meci european al anului, cel cu Lugano, care le poate asigura prima poziție a grupei de Europa League.

Steliștii au nevoie de trei puncte cu Lugano pentru a termina grupa pe primul loc, dar fanii nu sunt interesaţi deloc de acest meci!

Vremea friguroasă din București a pus stăpânire și pe suporteri, care preferă să stea în casă joi seară, de la ora 22:05, decât să înghețe pe cea mai mare arenă din țară, la duelul roș-albaștrilor cu elvețienii de la Lugano. Până acum, s-au dat puțin peste 5.000 de bilete.

Echipele probabile: 

FCSB: A. Vlad - Enache, Bălașa, Larie, Momcilovici - L. Filip, Nedelcu - Golofca, Man, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: Niță, Pintilii, Fl. Tănase, J. Morais, Ov. Popescu, De Amorim
Antrenor: Nicolae Dică

Lugano: Da Costa - Rouiller, Sulmoni, Golemici, Daprela - Sabbatini, Piccinocchi - Mihajlovici, Mariani, Culina - Carlinhos jr.
Rezerve: Kiassumbua, Bnou Marzouk, Bottani, Vecesi, Gerndt, Ledesma, Yao
Antrenor: Pierluigi Tami

  • Duelul dintre FCSB și Lugano va avea loc joi, de la ora 22:05. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Decembrie 2017, 12:38

Arena Nationala are instalatie de incalzire doar pentru gazon, ca sa nu inghete. unde te crezi ?

ray51
ray51  •  07 Decembrie 2017, 09:09

Cum sa fie frig pe un stadion modern pentru care platesti 20000 (sau mai mult) de euro? N-are incalzire ? 20000 costa doar lumina pentru 2-3 ore?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează