INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI ORHEI

FCSB - Milsami Orhei // Reacția lui Gigi Becali după tragerea la sorți: „Suntem favoriți să jucăm în grupe”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 18:55

Gigi Becali a vorbit despre Milsami Orhei (Republica Moldova), adversara lui FCSB din primul tur al Europa League.

„Eu o să încep să vorbesc de prin play-off sau când ne aflăm adversarii din grupe. Acum nu am ce să vorbesc de Europa League. Avem una dintre cele mai bune echipe în tururile astea, nu are rost să mai discutăm despre adversari.

Obiectivul e să prindem grupele și noi suntem favoriți să jucăm în grupe. Să mă întrebați prin play-off sau în grupe de adversari. Ăla e obiectivul nostru și o să mai vorbim atunci de Europa League. Acum e încălzire!”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

FCSB - Milsami Orhei, în turul 1 din EL. Se califică bucureștenii?

DA
NU

  • Meciul tur va fi pe teren propriu, pe 11 iulie.
  • Returul va avea loc în Moldova, pe 18 iulie. 
  • Stadion: Complexul Sportiv Raional, 2.539 locuri

Milsami Orhei a câștigat Cupa Moldovei în sezonul 2017-2018. A fost campioană în 2014 -2015 și mai are o Cupă a Moldovei, cucerită în 2012.

În acest moment, Milsami este în plin sezon și ocupă locul 3, cu 23 de puncte în 13 meciuri.

Cea mai notabilă performanță a moldovenilor a fost înregistrată în 2015, în turul doi din UEFA Champions League, când i-au eliminat pe cei de la Ludogoreț, 2-1 acasă și 1-0 în deplasare.

3.500.000 €valorează lotul lui Milsami, echipă antrenată de Veaceslav Rusnac

Citește și:

Europa League // FCSB - Milsami Orhei și CSU Craiova - FK Sabail, în primul tur preliminar » Când sunt meciurile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
serg_iordan
serg_iordan  •  19 Iunie 2019, 05:56
Postat de catalynn pe 18 Iunie 2019, 20:53

Asa e cand esti fcsbist, e greu! Sugerezi cumva ca moldovenii nu sunt romani, dar machedonii da?! :-)))) Si da, tinem cu echipele din Romania, insa alea care merita, cele care nu isi asuma fraudulos identitatatea altora, io nu am cum sa tin cu niste hoti, chiar daca sunt romani. E chiar asa de greu de inteles?! :-))))

Respect Talpan

tinn_2
tinn_2  •  18 Iunie 2019, 23:00
Postat de catalynn pe 18 Iunie 2019, 22:03

Daca erau slujitori era bine! Insa nu sunt deloc slujitorii Stelei, sau ai Romaniei dat fiind ca poarta uniforma militara!, ci ai propropriului buzunar si interes personal! Singurul slujitor ar intereselor Stelei si Statului Roman, cel care isi face meseria in ciuda superiorilor si tradatorilor a fost si ramane Talpan! Iar pt asta e injurat! Ca deh, asa e in Romania, cine munceste onest e un penibil, cei care sunt ridicati in slavi sunt talharii!

talpanica e o scursura tu. pe el il roade, ca si pe voi, de la sud, pe care nu v-au ascuns jandarmii inca, ca nu v-a mai dat gg bani. La frecat bocanci, nu la intins mana

romeverest
romeverest  •  18 Iunie 2019, 22:42

Asa ne zicea si anul trecut, iar la final nu a reusit sa ajunga in grupe !! Anul asta poate o zbarceste mai repede !!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează