INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO

FCSB nu se sperie de Lazio: "Nu vedeam o echipă mai slabă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 15:55

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine de la FCSB, este de părere că roş-albaştrii nu ar fi putut avea un adversar mai facil la tragerea la sorţi pentru şaisprezecimile Europa League, deşi ar fi preferat o echipă din Moscova.

Fostul goalkeeper susţine că FCSB are şanse de a elimina Lazio, spre deosebire de situaţia în care ar fi întâlnit Atletico Madrid sau Sporting Lisabona.

"Mi se pare o tragere bună. Nu vedeam o echipă mai slabă. Eu mi-aș fi dorit, sincer, una din Moscova. În niciun caz nu mi-aș fi dorit Sporting, Atletico Madrid, Arsenal. Eu zic că Lazio e o echipă bună, dar noi avem șansa noastră. Lazio nu e o echipă de speriat, ca Atletico Madrid sau chiar Sporting", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Cele două echipe din Moscova pe care le-ar fi putut întâlni FCSB sunt Lokomotiv şi ŢSKA. Urna capilor de serie în tragerea la sorţi pentru şaisprezecimi: Lazio, Villarreal, Dinamo Kiev, Braga, AC Milan, Atalanta, Lokomotiv Moscova, Viktoria Plzen, Arsenal, Salzburg, Athletic Bilbao, Zenit Sankt Petersburg, ŢSKA Moscova, Atletico Madrid, Sporting Lisabona, RB Leipzig.

2.25este cota la NetBet pentru ca Lazio să câștige ambele meciuri cu FCSB din ”șaisprezecimile” Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
869519456419320
Tiberius Camaras  •  14 Decembrie 2017, 19:21

Daca Lazio, echipa mea de suflet din Italia prinde o zi proasta, aveti sanse. Daca prinde o zi buna si nu stiti sa gestionati meciul va distruge, ca anul trecut pe Roma!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Decembrie 2017, 18:50
Postat de onduku pe 14 Decembrie 2017, 18:32

O echipa supraevaluata, dovada ca a pierdut la Torino. Inving numai *** in Italia, in afara de atacantul ala care nu s-a acomodat la Dortmund, n-au nimic. Steaua daca o sa aiba apararea valida, are sanse. In atac e mai buna decat Lazio.

in primul rand ca au pierdut acasa cu Torino. ca la Torino au batut pe Juventus. si in al 2lea rand ca au pierdut din cauza arbitrului care in loc sa le dea penalty le-a dat un om afara. steaua nici cu asa arbitraj nu are sanse sa treaca.

onduku
onduku  •  14 Decembrie 2017, 18:33

Si nu a zis nimeni ca e accesibila Sporting, ci TSKA Moscova.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează