INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SHIRAK

FCSB - Shirak. Experimentul incredibil al armenilor: au adus 8 titulari special pentru meciul cu FCSB! Pleacă imediat după

Adversara bucureștilor a împrumutat mai mulți jucători special pentru acest meci. 8 dintre ei sunt tiulari +21   FOTO
Adversara bucureștilor a împrumutat mai mulți jucători special pentru acest meci. 8 dintre ei sunt tiulari

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 21:28 / Actualizat joi, 27 august 2020 23:29

FCSB a învins Shirak cu 3-0 în primul tur preliminar al Europa League. FCSB e cap de serie și în turul 2 preliminar, iar tragerea la sorți va avea loc pe  31 august. Adversara bucureștilor a împrumutat mai mulți jucători special pentru acest meci. 8 dintre ei au fost titulari pe Arena Națională. 

Fotbaliști de la Ararat, campioana ultimelor două sezoane din Armenia, o ajută pe Shirak în Europa League. Explicația gestului e că fotbalul armean trebuie reprezentat corespunzător în Europa. Cluburile Ararat și Shirak au convenit că jucătorii Vsevolod Iermakov, Marko Prljevic, Uros Nenadovic, Hrair Mkoian, Zhirair Margarian, Karen Muradian, Edgar Malakian și David Manoian să o ajute pe Shirak în Europa League.

Shirak a adus jucători doar pentru meciul cu FCSB

Aceasta a fost explicația oficială. Neoficial, Shirak este controlată de același om care conduce și campioana Ararat. Jucătorii au fost împrumutați pe termen scurt, mai exact doar pentru partida cu FCSB. Mutarea nu va afecta partidele din campionat. 

Jucătorii de la Ararat împrumutați la Shirak:

  • Ermakov - portar
  • Prljevic - fundaș central
  • Nenadovic - mijlocaș ofensiv
  • Mkoyan - fundaș central
  • Margaryan - fundaș dreapta
  • Muradyan - mijlocaș central
  • Malakyan - mijlocaș stânga
  • Manoyan - mijlocaș central

FOTO. Imagini de la FCSB - Shirak 

+17 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Europa League: 

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Oltenii, direct în topul umilințelor istorice, lângă episoadele Knattspyrnufelag, Dudelange sau Pobeda Prilep

Lokomotiv Tbilisi - CS Universitatea Craiova 2-1. Cine i-a eliminat pe olteni: georgienii n-au mai jucat de 12 ani în Europa și e prima oară când trec de turul 1 preliminar!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
stelbz
stelbz  •  28 August 2020, 15:27

Felicitari pentru victorie si calificare. Eu nu ma asteptam ca aceasta echipa, Shirak, sa se lupte CU ASA COMBATIVITATE pentru calificare. Cred ca toti jucatorii nostri au ramas surprinsi si ei, dar au tratat partida cu SERIOZITATE. Un singur jucator de la noi nu mi-a placut, desi talentat, dar PUTUROS, INDOLENT SI NEPASATOR : ....MAN !

sibelius
sibelius  •  28 August 2020, 11:43
Postat de Alice Popa pe 28 August 2020, 06:05

Nu e ceva nou. In 1987 Steaua l-a transferat pe Hagi de la Sp. Studentesc doar pentru meciul cu Dinamo Kiev din Supercupa Europei! Si, cum Sportul nu a vrut sa-i prelungeasca "transferul", ... Ceausescu i-a facut lui Hagi... alta legitimatie!?!. Apropo, de la care Ararat au adus acei jucatori, ca sunt doua: Ararat Erevan si Ararat Armenia?!

Au castigat ambele campionatul in editia trecuta?

adiktedz
adiktedz  •  28 August 2020, 11:27

Ziceti voi ce vreti dar mie mi-a placut de ala ce dadea pase ca Iniesta in meciul vs Botosani, imi scapa numele dar daca era alt atacant si nu Sao Paolo ala ne bateau la scor kazacii. aduceti-l in Liga 1 pe pasator.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează