INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GEST

FOTO Doi ani de la cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc » "Doar Dinamo București" încă le dă fiori steliștilor: alertă pentru meciul de azi cu Hajduk

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 16 august 2018 13:25

Azi, 16 august, se împlinesc fix 2 ani de la momentul celei mai mari farse din istoria fotbalului românesc. 

Ultrașii dinamoviști și-au umilit rivalii de la FCSB în vara lui 2016, atunci când au complotat o scenografie uriașă la meciul FCSB - Manchester City 0-5, din preliminariile Ligii. 

"Doar Dinamo București" a fost sloganul imens apărut la Tribuna a II-a de pe Arena Națională, mesaj care a fost afișat chiar de fanii steliști, care nu și-au dat seama că sunt victimele unui complot de asemenea amploare.

CUM A FOST POSIBILĂ scenografia-ŞOC

Cum au reuşit fanii lui Dinamo să producă o asemenea mare lovitură? Lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari scenografii, producerea unui show la meciul cu Manchester City.

Pentru a-l convinge pe patronul FCSB-ului, respectivii i-au arătat căteva modele, printre care şi o scenografie 3D a celor de la Dortmund. Aceștia i-au spus lui Gigi că prima reprezentație va fi gratuită, iar în cazul în care oficialii roș-albaștrilor vor fi mulțumiți de rezultat, vor urma să plătească pentru viitoare show-uri. 

Alertă pentru meciul cu Hajduk

Astfel, conform surselor GSP.ro, pentru duelul din această seară cu Hajduk, Jandarmeria și organizatorii partidei se află în alertă maximă de teama unei recidive a "glumei" de acum doi ani. 

În plus, forțele de ordine au și alte motive de temere. Aproximativ 800-1000 de fanatici din temuta Torcida Split vor face deplasarea la București pentru meciul de azi. În urmă cu 8 ani, aceștia au creat mari probleme în Capitală atunci când Hajduk a înfruntat-o pe Dinamo în preliminariile Europa League. 

FCSB - Hajduk Split, manșa secundă din turul III al preliminariilor Europa League, se joacă azi, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. Conform ultimelor estimări ale lui Gigi Becali, la ora meciului vor fi în tribune aproximativ 25.000 de spectatori. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (223)
1603630919884559
Belciug Gigi  •  17 August 2018, 16:17

Daca nu erau fc5bistii-idioti acum Romania avea fotbal-adevarat!!

771545396317549
Eugen Iustin  •  16 August 2018, 19:00
Postat de lobbyone pe 16 August 2018, 18:27

In seara asta , scor corect : 1-1 . Gol morutan minutul 80 , gigi isi freaca mainile ca o sa il pupe presa in cur , toti 8000 de fc fcsbeisti or sa cante "fcsb aleee , noi suntem fc fcsb ale" . gol minutul 93 hajduk , dupa o gafa a lui planici . Seara buna . 2 ani de la DDB

Daca nu era steaua sa joace prin europa campioana tarii juca acum doar la marabela.

lobbyone
lobbyone  •  16 August 2018, 18:27

In seara asta , scor corect : 1-1 . Gol morutan minutul 80 , gigi isi freaca mainile ca o sa il pupe presa in cur , toti 8000 de fc fcsbeisti or sa cante "fcsb aleee , noi suntem fc fcsb ale" . gol minutul 93 hajduk , dupa o gafa a lui planici . Seara buna . 2 ani de la DDB

Vezi toate comentariile (223)
Comentează