INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FRANKFURT - BENFICA 4-4 LA GENERAL

Frankfurt - Benfica // Fredi Bobic: „E frumos că mai există și greșeli! Ce, nu știau că VAR-ul se folosește doar în finală?”

Fredi Bobic
Fredi Bobic

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 10:45

Frankfurt - Benfica 2-0 (2-4 în tur) // Nemții recunosc și ei că a fost ofsaid la primul lor gol, în timp ce portughezii îl atacă pe arbitrul Daniele Orsato.

La final, Haris Seferovic era singurul jucător al Benficăi care părea să se fi împăcat cu eliminarea din competiție, chiar și nedeaptă, așa cum a fost. În timp ce elvețianul luat de lusitani de la Eintracht în 2017 voia să le mulțumească fanilor veniți de la Lisabona să susțină echipa, restul coechipierilor îl înconjuraseră pe "centralul" Daniele Orsato și-i cereau socoteală pentru ofsaidul nesemnalizat la Kostic, la faza primului gol al nemților.

"A luat-o ca pe-o ofensă"

"E păcat să ieșim din competiție ca urmare a unei greșeli de arbitraj", s-a revoltat fundașul Ruben Dias. Colegul Andre Almeida era și el scandalizat: "Frankfurt are jucători excelenți, însă noi avem o echipă mai puternică, care astăzi a fost eliminată din cauza unor factori externi. E ciudat că în fazele superioare ale Ligii există VAR, dar nu și în Europa League". 

AICI ai statistici și detalii din Europa League!

Antrenorul de la Benfica, Bruno Lage, i-a și făcut lui Orsato semnul de VAR la reușita lui Kostic: "Noi am avut un monitor lângă banca de rezerve și am văzut imediat că a fost ofsaid. I-am spus arbitrului de rezervă și l-am atenționat prin gesturi și pe Orsato. Dar cred că a luat-o ca pe o ofensă și de aceea m-a trimis în tribună".

Cinism nemțesc

Germanii, la rându-le, n-au avut nicio problemă să recunoască poziția de afară din joc a marcatorului primului gol. "Eintracht a avut norocul ofsaidului", a titrat tabloidul Bild, în timp ce directorul sportiv al amfitrionilor, Fredi Bobic a comentat cinic: "E frumos că mai există și greșeli. M-a și amuzat că Lage îi tot făcea semne lui Orsato. Ce, nu știa că VAR-ul se folosește doar în finală?".

VIDEO + FOTO Scandal IMENS după Frankfurt - Benfica: gazdele s-au calificat cu un gol marcat dintr-un ofsaid evident

"Faza s-a derulat foarte repede, probabil că asistentul n-a văzut bine. E trist, dar ăsta-i fotbalul. Se mai întâmplă ca unele echipe să se califice și cu goluri din astea. Acum am fost noi cei norocoși"
Gonçalo Paciência, jucător portughez de la Eintracht Frankfurt 

Și-au făcut tribună "în picioare"

Fanii lui Eintracht adoră să-și susțină echipa din picioare. Dacă în Bundesliga nu e o problemă, UEFA nu mai permite așa ceva din 1998. Însă joi seară, ultrașii au încălcat regulamentul și și-au făcut ei o tribună cum le place, după ce au demontat mai multe rânduri de scaune fixate pe bare de metal și le-au aruncat la baza tribunei.


Foto: bild.de

Semifinalele EL sunt:

Arsenal - Valencia 2 mai / 9 mai
Eintracht - Chelsea 2 mai / 9 mai

Totul despre meciurile de aseară AICI!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  19 Aprilie 2019, 11:56

Unde a fost marele Joao Felix la meciul de aseara? A fost inexistent pe teren...dupa meciul bun din tur cand a marcat 3 goluri il dadeau toti la Real, Juve sau City pe 120 de milioane de euro...cred ca o sa fie un nou caz Andre Silva care era o mare speranta la Porto si la Milan sau Sevilla nu joaca nimic...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează