INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB, JOI, 20:00, PROTV, TELEKOM, GSP

GALERIE FOTO+VIDEO Imagini de la antrenamentul roș-albaștrilor în Israel » Principala problemă a lui Dică, înaintea duelului cu Beer Sheva

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +11   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 19:21

Nicolae Dică a afirmat că principala problemă în pregătirea meciului cu Hapoel Beer Sheva din grupele Europa League a fost cauzată de sistemele de joc variate la care au apelat israelienii la ultimele meciuri. 

"Am urmărit ultimele jocuri ale lor și am văzut că au folosit 3 sisteme diferite. Au schimbat sistemul și în funcție de adversar: 3-5-2, 4-3-3 sau 4-2-3-1. Va fi foarte dificil să văd cum vor juca mâine. Sistemul 4-3-3 a fost folosit mai mult timp", a spus Dică la conferința de presă susținută înaintea meciului din Israel.

FCSB a susținut astăzi antrenamentul oficial înaintea partidei din deplasare cu Hapoel Beer Sheva! Vezi în GALERIA FOTO cele mai importante imagini!

Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit și despre transferul care a fost la un pas de a se realiza în urmă cu câțiva ani, când roș-albaștrii au negociat cu actualul fotbalist de la Hapoel Beer Sheva, Tony Nwakaeme (detalii AICI).

"Din discuțiile pe care le-am avut cu MM știu că au fost aproape de a-l aduce la Steaua, dar nu știu de ce nu s-a realizat transferul. Știu că atunci când juca în România, o făcea ca atacant, aici joacă mijlocaș stânga și dă un randament foarte bun", a adăugat Dică.

În vara lui 2013, când Reghecampf era antrenor în Ghencea, Steaua l-a ofertat pe Tony Nwakaeme, atacant care a evoluat în trecut la U Cluj și la Petrolul.

Meciul dintre Hapoel Beer Sheva și FCSB, al treilea din faza grupelor Europa League, se joacă joi în Israel, de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în direct pe TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

 

Antrenament FCSB în Israel

Imagini de la antrenamentul FCSB înainte de duelul cu Hapoel Beer Sheva --------->>>>>>> http://bit.ly/2gic1zw

Posted by Gazeta Sporturilor on Wednesday, 18 October 2017

"Dacă am obține o victorie mâine seară, putem spune că suntem calificați în proporție de 80-90%. Dar nici atunci nu am fi siguri, am mai avea nevoie de 3 puncte" Nicolae Dică, înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
sexilian
sexilian  •  19 Octombrie 2017, 19:32
Postat de sexilian pe 19 Octombrie 2017, 19:31

voi sunteti CRUCEA nu STEAUA,***..........

CRUCEA satanelor......

sexilian
sexilian  •  19 Octombrie 2017, 19:31
Postat de satyricon pe 19 Octombrie 2017, 01:19

In orice culori s-ar antrena sau ar juca si orice ar spune justitia corupta din Romania, FCSB este STEAUA si o stie toata lumea.

voi sunteti CRUCEA nu STEAUA,***..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  19 Octombrie 2017, 08:13

bai dica esti curios sa vezi formatia si cum vor juca dupa indicatiile lui becali Eu cred ca tu faci echipele doar la antrenamente an rest ASTEPTI si transmiti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează