INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPARTA PRAGA - SPARTAK SUBOTICA 2-1

GALERIE FOTO + VIDEO Ultrașii Spartei au copiat PCH și au creat haos la meciul din Europa League » Au intrat pe teren cu măști pe față după decizia controversată a lui Colțescu

FOTO: fotbal.idnes.cz +15   FOTO
FOTO: fotbal.idnes.cz

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 23:06

Sparta Praga, echipă care a investit 20 de milioane de euro în acest an în transferuri, a suferit o eliminare umilitoare din Europa League. Echipa lui Niță, Chipciu, Vătăjelu și Stanciu câștigat joi returul cu Spartak Subotica, 2-1, dar a ratat calificarea în turul III după ce în prima manșă pierduse în deplasare cu 0-2.

Echipa celor 4 români a atacat furibund în returul de la Praga. A condus cu 2-0 cu modesta echipă din Serbia, dar Spartak Subotica a înscris golul calificării din penalty-ul controversat dictat de Sebastian Colțescu în minutul 75.

Eliminarea echipei favorite i-a înfuriat pe fanii Spartei, care au pătruns pe teren imediat după golul sârbilor. Cu măști pe față și extrem de recalcitranți, aceștia au protestat față de rezultatele modeste ale echipei din ultima vreme. În cele din urmă, aceștia au fost evacuați de stewarzi, iar meciul a putut continua.

La fel ca PCH

Gestul ultrașilor Spartei aduce aminte, inevitabil, de acțiunile reprobabile ale fanilor dinamoviști de acum 9 ani, în meciul tur din play-off-ul Europa League cu Slovan Liberec. Ultrașii din PCH au pătruns atunci pe teren, iar arbitrul a decis ca meciul să se încheie în minutul 88, dinamoviștii pierzând ulterior cu 0-3 la masa verde. În cele din urmă, Dinamo s-a calificat în grupe după "Minunea de la Liberec". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
catalynn
catalynn  •  03 August 2018, 12:39
Postat de crangasi_visiniu pe 03 August 2018, 08:50

Hai, ca-i sta bine in alb-visiniu. Il luam noi in doi ani pentru liga 1 daca nu-l vrea nimeni :)

Atat timp cat nu mai încurca Nationala puteți sa faceți ce vreți cu el, inclusiv sa il puneți sa pupe stragul l :-) Am sperat ca prinde un contract pe bani mulți prin China, undeva cat mai departe posibil, si scapa si el de noi si noi de el. :-)

crangasi_visiniu
crangasi_visiniu  •  03 August 2018, 08:50
Postat de catalynn pe 03 August 2018, 07:24

Micușor Stanciu au dorit, acum il au, sa se spele cu el pe cap! :-)))

Hai, ca-i sta bine in alb-visiniu. Il luam noi in doi ani pentru liga 1 daca nu-l vrea nimeni :)

mosvasile
mosvasile  •  03 August 2018, 08:47

Degeaba au luat atatia fcsb-isti, daca nu l-au luat la pachet si pe "managerul general"!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close