INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK - FCSB 0-0

Gnohere i-a speriat serios pe croați! Un jucător de la Hajduk recunoaște: "N-am mai făcut asta niciodată"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 11:50

Bozo Mikulic și Stipe Vucur și-au făcut foarte bine treaba în apărarea lui Hajduk în prima manșă din turul 3 preliminar din Europa League cu FCSB, scor 0-0.

Mikulic a recunoscut în presa croată că s-a temut de Harlem Gnohere înaintea meciului: "Pentru prima dată în cariera mea m-am uitat la un videoclip de-al unui atacant (n.r - Gnohere). Am urmărit să văd cu ce picior se descurcă mai bine și m-am pregătit special. Stipe a făcut o treabă bună, la fel ca întreaga echipă. Am fost foarte buni în apărare, dar și în atac. Avem dreptul să sperăm la calificare. Am ratat, dar am fost agresivi din primul minut, iar publicul ne-a sprijinit. Trebuia să marcăm un gol sau două".

Mikulic a spus apoi că speră la calificare: "Sper să ne îmbunătățim jocul pe viitor pentru ca spectatorii să se bucure de cel mai frumos fotbal. Păcat că nu am câștigat. Dar trebuie să gândim pozitiv, este bine că nu am primit gol. Este o plăcere să joci în fața acestor fani și îmi pare rău că nu i-am putut răsplăti cu o victorie. Mergem să câștigăm la București. Am dovedit că avem dreptul să ne gândim la asta".

Returul dintre FCSB și Hajduk Split se va juca pe 16 august.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN CROAȚIA Dică a trecut peste cuvântul lui Gigi! Și a avut dreptate » Gestul neașteptat al antrenorului

Citește și:  Becali l-a făcut să ajungă printre cei mai buni » Doi jucători de la FCSB au fost cei mai slabi de pe teren

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
hitman222
hitman222  •  10 August 2018, 18:02

gnoere nu sperie pe nimeni din moment ce a ramas la clona fcsb...cred ca e distrus ca nu a reusit sa plece.

hitman222
hitman222  •  10 August 2018, 17:55
Postat de ares123 pe 10 August 2018, 17:45

Nu vezi prostea ca esti doar tu cu acolitii tai pe aici...***, lucrezi pentru FCSB...

Un simptom al prostiei, evident tu ca prost nu poti face diferente.

ares123
ares123  •  10 August 2018, 17:45
Postat de hitman222 pe 10 August 2018, 17:37

gigismul e o boala sau un simptom?

Nu vezi prostea ca esti doar tu cu acolitii tai pe aici...***, lucrezi pentru FCSB...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează