INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB 1-0

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Florin Tănase a anunțat noul obiectiv al FCSB-ului: „Nu progresăm, stăm pe loc!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 00:40

FCSB a ratat pentru al doilea an consecutiv calificarea în grupele Europa League, după 0-1 cu Guimaraes, în returul play-off, iar Florin Tănase (24 de ani) a fixat un nou obiectiv pentru echipa antrenată de către Bogdan Vintilă.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Trebuie să strângem rândurile, să o luăm de la capăt, pentru că în campionat suntem într-o situație dezastruoasă. Trebuie să salvăm ce mai este de salvat în acest sezon. Ne concentrăm pe Cupa României. Cei care sunt în club cu siguranță vor schimba ceva. 

E normal să fiu supărat, este al doilea an în care nu ne calificăm. Noi ca fotbaliști nu progresăm, stăm pe loc. Nu știu care e motivul, dar sper să ne dăm un restart după această eliminare și să începem să jucăm fotbal”, a spus Florin Tănase, la Pro X. 

Întrebat despre schimbările făcute pe parcursul jocului, Florin Tănase a răspuns: „Nu mai vreau eu să vorbesc despre schimbări. Întrebați pe altcineva despre schimbări, pe domn profesor”.

VEZI ȘI:

GUIMARAES - FCSB // GALERIE FOTO Imagini incredibile la pauză! » Dacian Nastai dădea indicații unor jucători dezorientați, în timp ce Bogdan Vintilă își făcea cruce pe margine! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mutulica10
mutulica10  •  30 August 2019, 09:13

Este varza Tanase asta ,ar trebui imprumutat pe undeva sa isi revina cu picioarele pe pamant , a atins mingea prin minutul 1 si 80

138672209828437
Gelu Oanca  •  30 August 2019, 08:35

Iar vorbeste unul dintre cei mai slabi jucatori de la fcsb. La prima actiune in careul advers sa aruncat jos,*** 11 metri, crezand ca arbitreaza Avram.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasha8777
sasha8777  •  30 August 2019, 05:58

Tentativa asta de fotbalist sa vorbeasca mai putin si sa puna mana la munca. E de raa si el epateaza la fiecare meci si mai ales dupa meci.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează