INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - RED BULL SALZBURG 1-3

Hagi anunță schimbări masive după eșecul cu RB Salzburg: "Acum ne-am dat seama de asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 23:50

Gică Hagi s-a arătat extrem de nemulțumit de prestația elevilor săi după înfrângerea suferită de Viitorul în prima manșă a play-off-ului Europa League cu Red Bull Salzburg, scor 1-3.

"E o realitate acest rezultat. Au fost mult mai rapizi decât noi pe tranziție. Au fost mai ofensivi ca noi, mai puternici. Noi am stat prost în teren în prima repriză și am luat goluri ușoare. Singurul lucru bun e că am marcat un gol. Trebuie să analizăm bine de tot acum. Acum ne-am dat seama de o realitate care nu e bună. Trebuie să schimbăm multe lucruri din punct de vedere personal, colectiv. Dacă nu, vom avea probleme mari. Nu mai arătăm cum eram înainte. Suntem într-un moment foarte greu.

Ei au avut pasarea mai rapidă, gândirea mai bună. Noi suntem blocați. Cel puțin prima repriză nu mi-a plăcut deloc. Noi mergem în retur să jucăm, ce să facem? Trebuie să o luăm de la capăt. În fotbal succesul și înfrângerea durează o zi", a declarat Hagi la TVR 1.

 Returul dintre Red Bull Salzburg și Viitorul se va juca joi, în Austria!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
risc_mix
risc_mix  •  18 August 2017, 09:18

O echipa si un joc de toata jena..Ma tem ca Viitorul va avea soarta fostelor campioane Galati si Urziceni.

597580280631727
Gigi Popescu  •  18 August 2017, 09:07
Postat de polistul68 pe 18 August 2017, 09:02

Pai anult tecut, cu Genk parca..la fel ai patit, mai Gica...acum la fel...jucatorii crescuti de tine, nu joaca niciunde..la nici o echipa serioasa...scopul tau DECLARAT e de a creste jucatori...pana acum, nu ai nici o realizare ina cest domeniu....tot ce ai, vinzi la prima oferta prin off-shor-uri din Cipru..sau lui finul Gigi...ATAT....dar tu esti rpegatit sa te bati cu COnte si Giuardiola, ce ai facut tu e un lucru extraordinar ( prin luarea campionatului)....fi un pic mai modest si un pic mai realist.

Apropo de Genk și chiar APOEL: daca se documentau putin austriecii nici nu ar mai fi fost nevoie sa bata drumul pana aici. Pierdeau 3-0 la masa verde ca oricum se calificau dupa meciul din retur.

597580280631727
Gigi Popescu  •  18 August 2017, 09:05

Ma indoiesc ca ar fi fost blat si aseara, desi la cum a jucat Viitorul cam asa a semanat. Ba mai mult, dupa ce ca Boli a fost degeaba pe teren, a mai primit si banderola de capitan la un moment dat. Nu stiu ce se invata la Academia Buli de nu esti in stare sa faci o preluare, sa dai o pasa si sa inscrii din pozitie singur cu portarul. Acum chiar incep sa ma intreb si eu cum a reusit o astfel de echipa sa ia campionatul cand in EU e ciuca batailor. Daca nici la pomana de meci cu APOEL nu ai fost in stare sa dai un gol in retur - care ar fi insemnata automat calificarea in grupele EL, ce pretentii sa mai ai. Ma tem ca anul asta o sa se lupte la retrogradare.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează