INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, AZI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

HAJDUK SPLIT - FCSB // Șumudică nu vrea să pună presiune pe antrenorul FCSB-ului, dar o face: "N-ai voie să nu te califici, Hajduk nu mai e ce a fost"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 17:06

HAJDUK SPLIT - FCSB // Marius Șumudică, 47 de ani, antrenorul lui Al Shabab, pune presiune pe Nicolae Dică înaintea meciului Hajduk Split - FCSB.

"Dacă nu treci de Hajduk... Nu vreau să pun presiune, că iar o să zică lumea că pun presiune pe Dică sau pe nu ştiu cine. Dar, dacă nu treci de Hajduk Split, nu meriţi să ajungi în grupele Europa League. Hajduk Split nu mai e ce era odată.

Au vândut un jucător acum pe 3,5 milioane, căpitanul de echipă este în discuţii să plece şi el. Nu ai voie să nu te califici, dar se poate întâmpla orice", a declarat Șumudică, potrivit TV Telekom Sport.

Hajduk Split - FCSB se joacă în această seară, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

Citește și: Șumudică a făcut o ofertă pentru un alt jucător de la FCSB + Întrebarea care l-a enervat: "Penibil, penibil"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
merace
merace  •  09 August 2018, 20:38
Postat de miloguuu pe 09 August 2018, 18:50

da, motivele au fost, si pe buna dreptate. insa Steaua a fost jegmanita de titlu si Viitorul a castigat campionatul la TAS.

Steaua (FCSB adica) nu a fost "jegmanita" de titlu (corect se scrie "jecmanita"). Jecmanire inseamna jefuire a celor saraci de catre cei bogati si cu putere. Ti se pare ca FCSB (adica Gigi) nu are bani si putere, ca sa fie jefuit de altii?! :D

xnread
xnread  •  09 August 2018, 19:14
Postat de bianconerri pe 09 August 2018, 18:50

Corect. Dacă se califică în deplasare, cred că-i iartă suporterii. Olandezii sunt toleranți, nu?

Desigur domnule. Manșa tur s-a disputat în Luik / Liège, cu alte cuvinte după cum știți, o reușită sau gol e contabilizat dublu, deci orice scor de egalitate mai mic decât cel realizat pe solul valon îi avantajează, califică. Celelalte două variante nu le-am mai enumerat, una însemnând doar prelungiri ori și lovituri de departajare unde totul e posibil, implicit victoria care ar încheia socotelile în mod categoric .:))

bianconerri
bianconerri  •  09 August 2018, 18:53
Postat de miloguuu pe 09 August 2018, 18:50

da, motivele au fost, si pe buna dreptate. insa Steaua a fost jegmanita de titlu si Viitorul a castigat campionatul la TAS.

Așa este. A fost dezavantajată clar.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close