INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SCHALKE - AJAX

Hațegan, acuzat dur de Ajax: "Arbitrul a jucat un rol"

FOTO: GULIVER/GETTYIMAGES
FOTO: GULIVER/GETTYIMAGES

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 11:09

Haţegan a fost arătat cu degetul de antrenorul Ajax-ului, Peter Bosz, care i-a reproşat că i-a favorizat pe nemţi.

Ajax a ieşit în picioare din infernul de la Gelsenkirchen. Calificându-se după 120 de minute de joc, din care ultimele 40 le-a disputat în inferioritate după eliminarea lui Veltman pentru două "galbene". Antenorul Peter Bosz crede însă că echipa sa, învingătoare cu 2-0 în tur, n-ar fi suferit atât dacă Ovidiu Haţegan ar fi fost cu adevărat imparţial.

" Arbitrul a avut un rol", l-a atacat Bosz pe "centralul" român în faţa camerelor de luat vederi ale postului RTL7. El pretinde că "toate duelurile 50:50 din timpul meciului, Haţegan le-a judecat în favoarea lui Schalke. Vă dau şi un exemplu. Nu cred că Joel Veltman merita al doilea cartonaş galben".

Veltman văzuse un prim avertisment în minutul 71, după o intrare dură la Meyer. Iar pe al doilea (80) pentru un fault tactic comis asupra lui Bentaleb. Jucătorul, în schimb, nu-i aduce niciun fel de acuze arbitrului arădean: "Când eşti eliminat, la scorul de 0-2, senzaţia e că ţi-ai trădat echipa într-o situaţie dificilă. Dar intenţia mea, evident, n-a fost în niciun caz aceasta".

7 cartonaşe galbene a arătat Haţegan. Trei gazdelor, patru oaspeţilor, dintre care două lui Veltman    

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  21 Aprilie 2017, 13:13

olandezi prosti

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  21 Aprilie 2017, 12:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează