INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK

Iubita lui Pesici este jurnalistă la Split » Fostă sportivă de performanță și PR manager, Antonia e și un fan patimaș al lui Hajduk

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2018 09:00

Antonia Klanac, alături de care mijlocaşul dinamovist este de 7 ani, este ziaristă la un site local şi pătimaş fan al lui Hajduk.

O cheamă Antonia, este jurnalistă de ani buni, PR manager, fostă sportivă de performanţă, judoka, originară din Split, deci automat suporter Hajduk, şi este iubita dinamovistului Ivan Pesici.

A fost la conferinţele de presă de miercuri, apoi la meciul de joi, a filmat, a pozat, toate pentru site-ul dalmanskiportal.hr, acolo unde este redactor.

Antonia Klanac este pasionată de sport şi de jurnalism, unele dintre motivele pentru care preferă să fie nu doar iubită de fotbalist plătit cu mii de euro pe lună. Recunoaşte că pătimeşte pentru Hajduk Split şi doar reuşitele iubitului ei o "mişcă" mai mult decât pasiunea veche pentru echipa oraşului, a sudului Croaţiei.

"Hajduk rupe la orice ştire"

"Pentru noi, cei din Split şi din această arie, Hajduk este ca o religie. Şi Torcida o completează. Uite, de exemplu, orice ştire pe care o fac despre echipă pentru site-ul la care lucrez "rupe", ca să zic aşa, este mai importantă decât orice legat de Croaţia, sportiv sau politic. Poate doar calificarea în finala Mondialului să rivalizeze cu informaţiile despre echipa noastră. Lumea aici trăieşte de-a dreptul pentru Hajduk, indiferent de situaţia în care se află clubul", a mărturisit Antonia pentru Gazeta Sporturilor.

Ea însăşi a interpretat aseară cântecele Torcidei pe "Poljud".

"Nu pot trăi pe spatele iubitului meu"

"Şi pentru Hajduk, şi pentru Ivan, şi pentru Dinamo mi-am dorit un rezultat mare cu Steaua, sau cu FCSB cum i se mai spune. Noi nu pricepem, în Croaţia, cum de-o echipă are două nume, două identităţi! Iubesc mult sportul, fotbalul acum. Am fost la o competiţie de judo la Ploieşti, când aveam 12 ani. Apoi, m-am dedicat jurnalismului şi-mi place să scriu despre fotbal. Nu consider că dacă am relaţie cu un fotbalist, trebuie să trăiesc pe spatele lui. Eu am propriul meu drum, deşi îmi vine greu să stau departe de Ivan. Am locuit trei luni la Bucureşti cu el, dar apoi a trebuit să revin la Split să-mi fac meseria. Mă împlineşte să fac ceva cu forţele mele", a mai povestit ea.

Emoţii la derby

Cel mai important moment trăit de ea cu Ivan al ei în tricoul "câinilor"? "În februarie, când a dat gol în Derby cu Steaua, iar fanii l-au ridicat pe sus şi l-au dus să cânte în peluză. Şi-acum, când mă gândesc, mi se face pielea de găină! Cred că fanii lui Dinamo ar ajuta mai mult echipa dacă ar veni mai mulţi la stadion. Şi noi avem arenă cu pistă, dar cântăm din toată inima când venim la stadion şi vin peste zece mii la un meci normal, chiar dacă rezultatele nu sunt cele dorite de suporteri", a atras atenţia Antonia lui Pesici. 

"Am fost mirată să văd zeci de mii de oameni la Rapid cu Steaua în liga a patra, mai mulţi decât la oricare meci din prima divizie. Când am scris despre acest subiect, cineva m-a întrebat dacă n-am inventat.

A fost ciudat să citesc că fanii lui Dinamo au mers să-i susţină pe cei ai lui Lazio când italienii au jucat contra FCSB-ului. Şi la noi e rivalitate, poate chiar mai mare, însă n-am susţine o formaţie din altă ţară.

Ivan are nevoie de susţinere şi de moral bun. Şi poate muta munţii din loc. A trecut printr-un adevărat război în copilărie, a muncit mult, dacă va fi susţinut va fi un fotbalist de neuitat pentru Dinamo" Antonia Klanac

Cum i se pare Bucureștiul și ce părere are despre români

Antonia despre români şi Bucureşti: "Cât am stat în ţara voastră, românii ne-au făcut să ne simţim confortabil, pe mine şi pe Ivan. Am început să pricep limba voastră, anumite expresii, iar Bucureştiul îl percep ca pe o a doua casă. Am întâlnit români deosebiţi şi cred că am legat prietenii de durată. Am văzut o mare parte din Bucureşti, este un oraş frumos şi multicultural. Îmi place că are multe parcuri în interior, favoritul meu e Herăstrău, unde este şi Muzeul Satului, care e impresionant. Am fost şi la câteva piese de teatru, m-am simţit împlinită, chiar dacă pricep puţin din română. Şi mi-au plăcut cele câteva meciuri de fotbal la care am asistat". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează