INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA

Jose Mourinho a explicat ironic eșecul lui AS Roma la Feyenoord: „Noi nu-l avem pe Haaland, ne descurcăm cum putem!”

Jose Mourinho  foto: Guliver/gettyimages
Jose Mourinho foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 13:02 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 13:02

Antrenorul portughez Jose Mourinho (60 de ani) a dat vina pe lipsă de inspirație și pe ratări, AS Roma irosind un penalty și nimerind de două ori bara în înfrângerea 0-1 pe terenul lui Feyenoord: „Meritam mai mult, dar ăsta e fotbalul”.

AS Roma a pierdut joi prima manșă a „dublei" cu Feyenoord (0-1), în remake-ul finalei Conference League din vara trecută, însă calificarea în semifinalele Europa League rămâne deschisă. 

Giallorossi au ratat o lovitură de la 11 metri la 0-0 în minutul 43, Lorenzo Pellegrini țintind bara, iar Ibanez a nimerit transversala, și singurul gol a fost semnat de Wieffer.

Amenda COLOSALĂ primită de Sadio Mane de la Bayern! Cea mai mare dată vreodată de campioana Germaniei
BAYERN
Amenda COLOSALĂ primită de Sadio Mane de la Bayern! Cea mai mare dată vreodată de campioana Germaniei

Jose Mourinho a făcut haz de necaz: „Nu-la avem pe Haaland”

După meci, Jose Mourinho a făcut haz de necaz și a încercat să-și consoleze jucătorii, pe un ton ironic: 

„Din păcate, noi nu îl avem pe Haaland. Suntem cei care suntem și mereu dăm maximum în teren. Roma a făcut un meci demn, a presat și s-a sacrificat. Am avut oportunități pentru a obține un rezultat bun, dar am pierdut la limită. 

Meritam mai mult, însă acesta e fotbalul. Nu marcăm golurile pe care trebuia să le dăm pentru ocaziile create, și avem dificultăți. Ne-am construit situații bune, am avut posesia, chiar dacă toți se așteptau la un Feyenoord foarte agresiv și dominator".

AS Roma are doi accidentați

Pe lângă meciul de pe De Kuip, antrenorul portughez a pierdut doi titulari de atac, Dybala și Abraham, ambii înlocuiți cu El Shaarawy și Belotti. 

„Mai preocupat sunt de accidentările din acest meci, pentru că jucăm din trei în trei zile. Nu vom conta pe cei doi în următoarele două partide, iar duminică voi avea și mai puține opțiuni de a alcătui ofensiva. Dar sunt optimist și trebuie să ne descurcăm cu ce avem la dispoziție. Nu am un lot pentru a face și rotații, numai că la retur Olimpico va fi de partea noastră și tifosii nu greșesc niciodată".

„Un penalty de râs, Mourinho nu m-a felicitat"

Ironic a fost la final și tehnicianul gazdelor, care a acuzat lovitura de la 11 metri acordată oaspeților. 

„Mi-a venit să râd, în Olanda nu se dă niciodată, poate că în Europa este altfel. Wieffer avea brațul lipit de corp, nu putea fi niciodată henț. Dar e OK și așa, am jucat bine și asta contează. Meritam complimente pentru prestație, dar Mourinho nu mi le-a făcut. Poate că era ocupat cu echipa lui, cum eram eu cu ai mei. Și mai avem de disputat și returul".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Spaimă la Juventus! Wojciech Szczesny a simțit o durere în piept și a cerut schimbare: „Nu mai puteam să respir și m-am speriat”

Mbappe și Messi nu sunt nici în TOP 3! Surpriză: cine este liderul driblingurilor în Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează