INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-1

LAZIO - FCSB 5-1 // Becali, la pământ după umilința cu Lazio: "Am fost penibili! Vă promit asta din acest moment"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 21:52

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului pierdut de echipa sa pe terenul lui Lazio, scor 1-5.

"În timpul meciului aveam sentimentul că nu vreau să mai aud de fotbal niciodată!. Sau să vorbesc cu bun simț. Îmi cer iertare, am întrecut măsura. Nu ne putem compara cu ei. Niciodată, dar niciodată, n-am fost dezamăgit de fotbal ca în seara asta. Când va fi vorba de fotbal european, vă promit că eu n-am să mai vorbesc. Astă seară s-a demonstrat că nu știu fotbal. Am fost penibili. E diferență mare de filosofie a fotbalului, de tot! Nu vreau să mai vorbesc prostii, voi tăcea din gură. 

Vai de capul nostru pe unde suntem! Ce să fac? Vai de capul meu! Sunt amărât când văd că sunt neputincios pentru că nu-mi place să fiu bătut. Aș face o conferință de presă mâine, nu mai vreau să vorbesc nimic despre fotbal. De la mine nu mai vedeți transferuri! Nu mai dăm 2 milioane pe Nedelcu ca proștii. Râde lumea de mine, am luat 5 goluri, las totul la voia întâmplării. E rușinos să-mi mai dau cu părerea. 

Am mai jucat cu Real Madrid, cu Ajax, am mai pierdut, dar ca în seara asta niciodată. Am fost jaloane! A fost o diferență prea mare. Nu mă așteptam să fim așa cu Lazio, dar am fost jaloane. A fost degringoladă, făceau ce voiau cu noi. Asta înseamnă emoție, lipsă de bărbăție, de încredere, lipsă de toate. 

Nu am ce să fac cu echipa asta acum, poate doar peste 2-3 ani. Nu mă dezic de ce am spus. Man și Coman sunt valoroși, dar n-au avut cu cine să joace. Au doar 19 ani, nu mă dezic de ei. Dar cu două flori nu se poate face primăvară acum, ci doar peste doi-trei ani. Vor crește cei doi, va crește Moruțan, va crește Nedelcu, va crește Vlad, abia atunci îmi voi permite să vorbesc de fotbal european.

Dacă la pauză îl schimbi pe Nedelcu, nu poți să dai vina pe el. Dacă cineva mă întreba, eu aș fi făcut 11 schimbări. Nedelcu a fost spectator, trebuia să fie în tribună, dar n-a avut ce să facă. Devine mai emotiv dacă nu are alt jucător lângă el. El a jucat prost pentru că întreaga echipă a jucat prost", a spus Becali.

Latifundiarul a criticat tactica folosită de Dică și sugerează că tehnicianul ar fi trebuit să abordeze o altfel de strategie. 

Cred că acest meci se putea aborda altfel, dar trebuie să învățăm din greșeli. Trebuia să jucăm 4-3-3, cum a făcut Mourinho cu Barcelona când era la Inter Milano. Așa trebuia să jucăm, cu Filip, Nedelcu și Ovidiu Popescu. Dacă marcam, bine, dacă nu, la revedere. S-a văzut și lipsa lui Pintilii, alta era situația cu el în teren. Teixeira și Nedelcu erau praf, ce pretenții să mai ai? Dacă aveam doi mijlocași centrali, poate nu ieșea așa. Nu am fi pierdut atât de batjocoritor dacă era Pintilii. 

"N-a dat Immobile 3, noi l-am ajutat să ne dea 3. Nedelcu i-a zis «treci pe lângă mine, nu e o problemă. Dă-i cu capul, fii băiat deștept»" George Becali

Citește aici cronica partidei Lazio - FCSB 5-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
cainelup
cainelup  •  23 Februarie 2018, 14:31

*** ...... ca plictisesti lumea de mult

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

englezu
englezu  •  23 Februarie 2018, 09:23

Becali, tu esti un mare escroc ! Daca traiai in Occident, erai de mult falit si faceai ani buni de puscarie. norocul tau ete ca traiesti in Romania kanibalista ( in comunism erai un bisnitar nenorocit !) si iti permiti orice, iar *** de televiziuni te promoveaza pentru ca, intr-adevar faci ”rating”, dar pentru mine si alti romani zdraveni la cap esti un escroc un salimbanc ! Apropos, de ce nu iti dai fetele la ”scoala de ciobanite” si le trimiti sa faca scoala serioasa ? Ti-a mers o perioada, dar ulciorul nu merge de multe ori la apa ! Esti un ***, care profita de o tara condusa de politicieni-banditi, tradatori de tara si, ingamfarea ta nemasurata, crezi ca vei continua sa faci avere ! Esti o ***, ca de altfel si verii si nepotii tai, pe care Justitia anemica din romania v-a condamnat si va vor mai condamna si in viitor. Uneori, mi-e mila de tine, cand observ cum niste smecheri cu ceva carte - vezi Mimi-puscarie, Reghekampf cu sotia lui, etc, profita de tine, de naivitatile tale si te escrocheaza ! Jiji, trezeste-te ! Ocupate de ce sti tu mai bine, caci la fotbal esti zero barat ! Si inca ceva : asculta pe cei care te critica si nu pe cei care te lauda, te pupa in c..., dar care sunt niste plosnite ! Amin !( un dinamovist nefericit )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

209255166484720
Marian Jimblaru  •  23 Februarie 2018, 09:00

Dacă schimia tactica..lua 7 goluri!.Dacă nu marcau ei 5 goluri...Se termina 1-0 pnt fcsb!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează