INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-1

LAZIO - FCSB 5-1 // Reacție dură după dezastrul de pe Olimpico: "Burleanu e Steaua, Lupescu e Lazio"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 22:28

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat înfrângerea categorică suferită de FCSB pe terenul lui Lazio, 1-5, în returul din șaisprezecimile Europa League. 

"Dacă erau 9 sau 14 goluri primite, nu erau multe! Luați fazele, să vedeți. Fiecare fază era de gol.

Fotbalul românesc a avut rezultate în istorie doar atunci când echipele s-au apărat. Te duci cu 1-0 firav să te deschizi atât de mult? E imposibil să nu iei 5. Erau niște spații uriașe între jucători, puteau trece pe acolo un tren, un tramvai și un vapor! Jucătorii trebuiau să stea grupați, să se ajute. 

Convingerea mea e că steliștii au crezut că pot face un rezultat bun și să marcheze. Cine le-o fi insuflat ideea asta? Trebuie să ai echipă ca să marchezi în deplasare. 

Diferența dintre FCSB și Lazio a fost imensă. Ca să fac o comparație, Burleanu e Steaua, Lupescu e Lazio!

Suntem exact ca diferența dintre București și Roma. Ei au o istorie de 2.000 de ani, iar toată țara are o istorie de 100 de ani", a spus Dramoir, la TV Digi Sport. 

Citește aici cronica partidei Lazio - FCSB 5-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
its1134
its1134  •  23 Februarie 2018, 13:58

Acum sincer, dacă am avea 4-5 echipe care în fiecare an ar suferi o 'umilință' în primăvara europeană, în maxim 4 ani am avea o echipă calificată direct în grupele CL, nivelul fotbalului românesc ar crește și probabil am ieși măcar odată la 2 ani din grupele CL de pe locul 2. Așa, avem doar o echipă care joacă în Europa an de an și sigur că pierde la multe goluri cu o adversară mult mai bună, avem niște campioane de carton (Viitorul, Oțelul, Unirea etc..) și din 4 în 4 ani mai fură CFR câte un campionat.

401363886988781
Radu Dumitru Parparita  •  23 Februarie 2018, 13:28

auzi la asta de mai jos, ca trebuie sa se mai nasca Lazio de 3 ori ca sa aiba performantele Stelei.. frate, mai aveti sa va legati de performante din trecut, de acum 20,30 de ani.. si echipa nationala era super tare prin 94' si acum e ciuca bataii.. fotbalul romanesc e ACUM IN PREZENT varza si la nivel de club, si la nivel de nationala.. faptul ca erai cineva cum "100" de ani, nu te face o echipa valoroasa in prezent.. Barca, Real, toate echipele mari cauta performanta in fiecare an, nu traiesc cu amintiri din trecut.. de asta ei sunt sus, si echipele romanesti f jos.. la noi patronii cauta doar sa vanda si sa ciuguleasca si Gigi ceva banuti de la Uefa, in timp ce echipele mari cauta sa fie mereu acolo in top

983732924972315
Soos Vilmos  •  23 Februarie 2018, 12:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează