INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  

LAZIO - FCSB // Dică e distrus după umilința de pe Olimpico: "Le-am spus să nu mai facem asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 22:08

Nicolae Dică a fost dezamăgit de jocul prestat în deplasarea de la Roma, pierdută cu scorul de 1-5 în fața lui Lazio. 

"Nu a mers nimic din ceea ce am pregătit. Am vrut să facem pressing, ca în partida tur. Nu am reușit nimic. Cei de la Lazio ne-au scos din joc și am avut probleme. Sunt jucători buni 1 contra 1.

Și cu Dinamo am greșit mingi în zona centrală. Le-am spus să nu mai facă asta. Ne-a costat și acum. Nu vorbesc doar de linia de fund. Am făcut un joc foarte prost și ofensiv și defensiv.

Sunt dezamăgit. Făcusem un meci atât de bun. Credeam că le putem pune probleme. De asta am vrut să încercăm să fim ofensivi. Îmi pare rău. Sper ca anul următor Steaua să depășească această performanță reușită de noi. Este o diferență mare între noi și Lazio sau Sporting. Nu reușim să facem două jocuri bune contra lor.

Este greu ca cineva de la Steaua să facă față la Lazio. Au jucători buni, care au jucat pe la alte cluburi mari înainte. Este diferență mare între noi și ei. Ne rămâne campionatul acum. Ne concentrăm pe el", a declarat Dică la TV Pro X. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
chromophobia
chromophobia  •  23 Februarie 2018, 15:33

Tactica proasta,finantator fara creier,antrenorul e limitat.Presingul e bun in meciul tur,cand ei nu te prea cunosc,sa nu-i lasi sa construiasca,sa-i iei prin surprindere.Dupa meciul tur,observi ca ala baga numai jucatori de atac,te-a invatat dupa meciul tur si tu in retur tot la fel joci?Nu s-a invatat dupa Sporting?

gabir
gabir  •  23 Februarie 2018, 14:19

Cum sa joci cu Texeira de 100 de ani si cu Nedelcu la mijloc contra unor jucatori de sute de milioane de euro? Cum sa joci cu Vlad care era mental, terminat? Cum sa faci presing cand la fel ai facut si cu Sporting si ai luat 5? Cum sa castigi cand tu nu esti in stare sa pasezi, nici macar in campionatul nostru? Cat despre Becali- cum sa faci performanta cand vinzi un portar ca si Nita? Fara Nita nu ar fi ajuns in primavara europeana! O doresc pe CFR campioana!

156957794959669
Vili Georgescu  •  23 Februarie 2018, 10:03

Hai băiețiiii! Give me five! Ops scuze Te-ai prins ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează