INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUDOGOREȚ - ȚSKA MOSCOVA 5-1

LUDOGOREȚ - ȚSKA MOSCOVA 5-1 // Dragoș Grigore vrea calificarea în primăvara europeană + Sare în apărarea lui Cosmin Contra: „Se depășește orice limită a bunului simț”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 11:59

Ludogoreț, cu Dragoș Grigore (33 de ani) și Claudiu Keșeru (32 de ani) integraliști, a câștigat la scor meciul cu ȚSKA Moscova, 5-1, după ce a fost condusă la pauză iar fostul dinamovist s-a declarat încântat de evoluția echipei sale. 

Vezi AICI detalii despre meci

„A fost un scor mincinos și la pauză. Am dominat și prima repriză. Am realizat o victorie foarte mare și foarte importantă pentru noi. Când ai execuții bune și faci ce trebuie să faci poți să ai rezultate indiferent cine e in poartă.  

Avem acest gând (n.r. calificarea în primăvara europeană). Nu e foarte relevant că am câștigat la o diferență atât de mare. Tot trei puncte sunt. Ceea ce ne dă încredere este jocul. Am făcut cel mai bun meci din ultima jumătate de an. S-a simțit o atmosferă de Europa League. Ne bucurăm că suporterii au fost alături de noi din primul până în ultimul minut. Poate și ei au avut un feeling că vom întoarce. Ne bucurăm că i-am făcut să plece fericiți acasă. A trecut doar o etapă, ne gândim la viitor, ne dorim să practicăm același fotbal și să îi mulțumim pe toți cei care își spun speranțe în noi”, a spus Dragoș Grigore, la TV Digi Sport. 

Crede într-o calificare la EURO 2020

Dragoș Grigore este de părere că România are șanse să se califice la EURO 2020 și sare în apărarea selecționerului Cosmin Contra, care a fost criticat după eșecul cu Spania, 1-2, și victoria la limită cu Malta, 1-0.

„În fiecare zi gândul meu zboară și la echipa națională. Îmi doresc să fiu sănătos, să am continuitate la echipa de club și dacă va fi nevoie de mine voi veni să ajut echipa națională.  

E bine atunci când joci meci de meci, însă ar trebui să fim cu toții mai uniți. Și dacă vine un jucător care nu joacă un meci, două, trei, ar trebui să fie susținut. Nu mi se pare normal cum se procedează atât cu jucătorii, cât și cu antrenorul echipei naționale. Tot timpul s-au căutat denigrarea sau defectele. Ar trebui susținut mai mult. Rezultatele nu pot veni peste noapte. Cei din staff-ul actual dau totul ca echipa națională să aibă rezultate foarte bune. Și până la urmă e important ce facem noi în teren, poate fi oricine antrenor.  

Cei de la tineret sunt jucători foarte buni și dacă li se va da încrederea de care au nevoie, echipa națională are un viitor foarte bun.  

Nu ne plângem că suntem criticați, dar de multe ori se depășește orice limită a bunului simț, atacurile nu au nicio legătură cu fotbalul în sine. Dacă voi fi acolo, eu și colegii vom da 110% pentru a câștiga fiecare meci, pentru a ne îndeplini obiectivul. Aș vrea să vă promit și că ne calificăm, dar asta nu depinde de mine, ci de Dumnezeu. Sper să ne ajute Dumnezeu și să ne calificăm”, a spus Dragoș Grigore. 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO Iuliu Mureșan îl compară pe Ciprian Deac cu whisky-ul + Ciprian a aplicat „metoda Raul” cu Adrian Păun și Valentin Costache

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  20 Septembrie 2019, 12:26

imi place de Grigore, e serios, isi face treaba, e inimos se zbate a jucat bine, il aduci la Nationala ca nu se lasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează