INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // Gigi Becali anunță că-l vinde pe Dragoș Nedelcu: „De asta l-am luat pe Șut” » L-a remarcat pe Cristian Dumitru

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 21:58

FCSB a învins-o pe Milsami Orhei, 2-1, și s-a calificat în turul II din preliminariilor Europa League, scor 4-1 la general. FCSB va juca în turul II cu armenii de la Alashkert

  • Meciul tur, 25 iulie: Alashkert - FCSB
  • Meciul retur, 1 august: FCSB - Alashkert

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre meciul cu Milsami, spunând că nu a avut emoții la calificare. Becali l-a remarcat pe atacantul de 17 de ani Cristian Ion, care marcat un gol și a dat o pasă de go.

„Nu am ce să remarc. A fost un meci ușor. Nu am avut nicio emoție. De aceea a jucat titular Cristi Dumitru. Mi-a plăcut, m-a impresionat. Îmi pare rău că nu a dat și Robert Ion gol. Pe ambii îi voi împrumuta acum la Academica Clinceni.

Meciul din turul II și cel din turul III vor fi și alea accesibile.  Avem o echipă prea puternică. Vine și Vână acum.  Nu ma nicio treabă! În play-off va fi mai greu”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali: „Hagi muncește pentru mine”

Gigi Becali a vorbit și despre Gică Hagi și despre jucătorii pe care îi are la Viitorul.

„Gigă Hagi muncește pentru mine. E finul meu și vrea să fac eu bani. Zice «De ce să muncesc pentru străni? Muncesc pentru finul meu ca să facă el milioane». Eu pot cumpăra orice jucător de la el. Ca să vândă direct afară, trebuie să fie jucători ca Ianis. Dar câți să mai aibă așa? Eu dau 10.000 de euro în plus peste orice ofertă”, a adăugat patronul FCSB.

Gigi Becali: „La anul îl vând pe nedelcu”

Gigi Becali a declarat că l-a cumpărat pe mijlocașul Adrian Șut, 20 de ani, și că anul viitor îl va vinde pe Dragoș Nedelcu, 22 de ani.

Da, l-am luat pe Șut. Îl mai las un an la Academica Cliceni. L-am luat pentru ca la anul să-l vând pe Nedelcu. Va juca el”, a spus Gigi. 

„Pe Florin Tănase nu vreau să-l dau. E cel mai bun”Gigi Becali

Vezi și:

FOTO Bătăi de cap pentru Bogdan Andone! Mihai Roman s-a accidentat în finalul meciului » Poate improviza din nou în defensivă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
thirteen
thirteen  •  19 Iulie 2019, 14:24

Asta nu e comentariul lui Gigi Becali....autorul fabuleaza...Hagi e NASUL lui Gigi...Becali nu ar fi spus ca Hagi e finul nicicum...deci totul e minciuna

ag2000
ag2000  •  19 Iulie 2019, 09:32

In liga 1 exista doar un singur fotbalist (dupa plecarea lui Marin) de mare perspectiva , Virgil Ghita de care nu vorbeste lumea, cand o vor face va fi prea tarziu, va costa prea mult pt amarati!!!

520143398153430
Pavel Radu  •  19 Iulie 2019, 07:43

Sa fiu in locul lui Hagi, l-as da în judecată de cate ori imi pronunta numele ! Sa "muncești " pentru cioban este cea mai degradanta pozitie in care poate fi pusă o persoană!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează