INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RUDAR VELENJE 4-0

Mirel Rădoi, răspuns pentru Gigi Becali: "N-are rost să discutăm despre astfel de lucruri"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 00:06

Mirel Rădoi i-a răspuns în această seară lui Gigi Becali, după atacul lansat joi la adresa acestuia de către finanțatorul celor de la FCSB.

"Nu am avut intenția de a-l jigni vreodată pe dânsul. Intenția mea nu e să jignesc, cu atât mai mult pe el. N-are rost să discutăm despre astfel de lucruri. Trebuie să rămână în privat aceste lucruri, nu să fie publice", a spus Rădoi, la ieșrea de pe Arena Națională.

Noul selecționer al naționalei U21 a fost satisfăcut de jocul etalat de FCSB în victoria cu Rudar, 4-0, și l-a remarcat pe Olimpiu Moruțan, autor al unui gol de senzație.

"Un joc destul de categoric. Era clar că FCSB e favorită după rezultatul din tur. Ne bucură că jucătorii tineri de la FCSB joacă, cu atât mai mult în interesul echipei naționale. Ne bucură că acești tineri au realizări. Moruțan nu are cum să lipsească din lotul naționalei U 21. Va fi mult mai greu cu Hajduk, dar Steaua își revine și cred că va avea șanse să meargă mai departe", a declarat Mirel.

Vezi aici cronica partidei FCSB - Rudar Velenje 4-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1403836502977073
Daniel Voinea  •  03 August 2018, 08:43

Voi, ăştia deștepții...care nu sunteți în stare să nu vă ascundeți în spatele unei identități false... "Radio Rădoi", emite liber de câteva luni de zile, aberații la adresa nasului, iar când i-a răspuns și Gigi, vrea batista pe țambalaj, iar proști ca voi, sar în apărarea lui Rădoi. Un Rădoi...infinit mai dator el lui necalificați, decât invers. Da' olteanul, rămâne tot oltean...

ares2024
ares2024  •  03 August 2018, 07:28

Nu la cei de nivelul lui.........

zizu
zizu  •  03 August 2018, 06:09

Sa i zică cineva lui becali, că respectul se câștigă, nu se impune...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează