INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK SPLIT 2-1

MM Stoica anunță mutări importante: "Am stat până târziu în noapte cu Gigi și i-am explicat" + Acuză regulamentul înaintea "dublei" cu Rapid Viena

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 12:20

După calificarea în play-off-ul Europa League, Mihai Stoica, managerul FCSB, a declarat că vrea doi jucători cu experiență la echipa roș-albastră, deși în trecut a refuzat revenirea lui Lucian Sânmărtean la echipă, pe motiv că era prea bătrân.  

"După meci am stat cu Mihai Pintilii, Junior Morais și Filipe Teixeira de vorbă. Un fel de sfatul bătrânilor. După aceea am vorbit târziu în noapte cu Gigi cu Vali (n.r. Argăseală). Am stabilit că ne mai trebuie unul sau doi jucători cu experiență pentru meciurile europene. Nu dau detalii despre jucători. Asta vorbiți cu Gigi Becali. Noi am terminat partida cu Hajduk cu Nedelcu, care are 21 de ani, și cu Moruțan, care are 19 ani", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Managerul sportiv al echipei roș-albastre a vorbit și despre dubla cu Rapid Viena, de pe 23 august, în Austria, și 30 august, la București, din play-off-ul Europa League.

"Azi dimineață, la 07:30, am urmărit meciul Rapid Viena - Slovan Bratislava (n.r. 4-0). Austriecii sunt buni, ne-o dăm cu ei. Rapid este o echipă mai bună decât Hajduk. Din cauza unui viciu, noi nu ne putem baza pe doi jucători importanți. Florin Tănase și Junior Morais vor fi suspendați. Spun viciu pentru că noi am jucat 4 meciuri în Europa League și nu putem prezenta cea mai bună echipă. În timp ce Rapid Viena are două meciuri. Cartonașele galbene ar trebui șterse după fiecare tur", a adăugat Mihai Stoica.

Citește și: Mihai Stoica nu s-a putut abține și i-a ironizat pe dinamoviști după calificarea cu Hajduk: "Jos mileurile!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  18 August 2018, 01:19

TAS ar fi solutia!Poate schimba ei regulamentul!Pentru fcsb,jiji sau mm se poate fce chestia asta,nu?

mosvasile
mosvasile  •  17 August 2018, 20:25

Cea mai pertinenta propunere ar fi fost sa te ceri afara!

138672209828437
Gelu Oanca  •  17 August 2018, 20:23

De aia castiga fcsb titlu an de an, ca face memelusa mutari noaptea tarziu.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează