INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

MM Stoica, dezlănțuit după victoria cu Beer Sheva: "CFR Cluj e favorită la câștigarea Champions League. Multă baftă, vânt din pupă!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 23:40

Imediat după finalul meciului câștigat cu Hapoel Beer Sheva, Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, nu a ezitat să-i ironizeze din nou pe rivalii de la CFR Cluj.

"Cu toată seriozitatea de care sunt în stare, trebuie s-o spun: la anul o văd favorită pe CFR Cluj pentru câștigarea Champions League. Real Madrid are mari probleme, PSG se confruntă cu fair-play-ul financiar, iar FC Barcelona nu mai e ce a fost. Deci multă baftă, vânt din pupă", a declarat MM Stoica, potrivit TV Digi Sport. 

Chiar dacă au colaborat la Unirea Urziceni în 2009, când echipa din micuțul oraș ialomițean a câștigat titlul, Dan Petrescu și MM Stoica sunt acum la cuțite, mai ales că echipele celor doi sunt în luptă directă pentru titlu în Liga 1. 

Recent, Petrescu declara că FCSB are lotul necesar pentru a ajunge în finala Europa League:

"În opinia mea, FCSB poate să ajungă și în finala Europa League, pot să și câștige competiția, iar asta deoarece ei au un lot foarte puternic și acum pot să joace pe două fronturi fără probleme".

Citește AICI cronica partidei Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2

Vezi VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

clipboard01

Program: 
02.11 Plzen - Lugano /  FCSB - Hapoel Beer Sheva
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugan

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
900036066809402
Nicolae Veres  •  20 Octombrie 2017, 17:04

Doamne fereste nu vreau sa supar pe cei dela FCSB -SAU STEAUA cum ii place la multi ,susnitatori sau conducatoru dar cind vine un puscarias ,care isi bate de un sport ca FOODBALU CA MM STOICA care nu se poate controla ,pentru a arata ca ce mare conducator este , A UITAT CIND AU MINCATA DIN ACEIAES FARFURIE ,,,,CU PETRESCU ,,, CIND A DEVENIT MARE CONDUCATOR IN FODBAL , ar fi o propunere ca asemenea monstrii sa nu mai aiba legaturi cu sportul rege FOODBALU rog tragera la raspundere asemeniea conducatori cit mai urgent pina nu e tirziu.

921467891321691
Nicu Manole  •  20 Octombrie 2017, 14:08

Iar a deschis gura un oficial al echipei ce a ca nume heroglife... Important este ca aceasta asa zisa echipa castiga meciuri in campionat cu ajutorul arbitrilor, dupa ce cumpara tot ce-i mai bun in fotbalul romanesc !

polistul68
polistul68  •  20 Octombrie 2017, 13:37

Ce caracter poate sa aibe acest "manager" sau "director". ce o fi el, cand iese in fata doar la victorii ? *** in lanul de porumb, cand e vreo problema....iar cand e de baut sampanie, e primul la fotografii.....ma mir ca nu face hepatita cand se uita in oglinda.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează