INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - VITESSE 2-2

Momente tensionate la Ovidiu! Ianis Hagi huiduit de fani și certat de "Rege"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 09:27

Viitorul Constanța și Vitesse  Arnhem au remizat în prima manșă a turului doi preliminar din Europa League, scor 2-2, însă Ianis Hagi a avut probleme mari din cauza evoluției modeste.

Hagi jr. a avut din nou o prestație dezamăgitoare, iar publicul a reacționat imediat la greșelile făcute de acesta. Au existat mai multe momente când Ianis a greșit pase simple sau a tras departe de țintă.

În timpul partidei, chiar și Gică Hagi a țipat de mai multe ori la căpitanul său și a gesticulat nervos, nemulțumit de prestația fiului său din teren. 

6
a fost nota primită de Ianis Hagi în meciul de aseară, el evoluând pe toată durată meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
blocatu
blocatu  •  28 Iulie 2018, 04:09

pana acum, toti strigau ca are cele mai bune cifre! cateva meciuri proaste si e pe faras! dpdv al celorlalti, ca taticu` o sa continue cu el! ceea din pacate este adevarat, e ca Ianis nu a fost un jucator mediocru, a fost balast! a tras echipa indarat! Viitorul nu ca a jucat cu un om in minus, a jucat cu un jucator advers in echipa! asta ii este valoarea ori trece printr-o pasa proasta, are putina importanta! ori isi revine ori constientizeaza odata pentru totdeauna ca seamana cu mama si face altceva!

godot
godot  •  27 Iulie 2018, 17:08
Postat de whiteredarad pe 27 Iulie 2018, 11:16

Nu este la Viitorul un sistem de joc care sa il favorizeze. Ianis pare a avea calitati de nr 10, dar in atac joaca Dragus, francezul nou venit si Ianis, care schimba mereu postul. In plus mijlocasii : Achim, Vana, Baluta, si ceilalti sint...atehnici. Nu se prea poate ataca in 3, iar pe margini , juldasii lateral , in aparare sint....ciur.

Activitatea fotbalistică nu îl avantajează pe Ianis, nu sistemul. Este de departe cel mai favorizat sportiv (nu fotbalist: SPORTIV) din întreaga ISTORIE a sportului românesc.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  27 Iulie 2018, 15:38

nu poti fi si tata si antrenor hagi acasa tata la stadion antrenor joaca bine al lasi Nu joaca bine al chemi pe banca

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close