INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATLETICO MADRID - MARSEILLE 3-0

Momentul special pregătit de Atletico Madrid pentru despărțirea de Fernando Torres: "Duminică va fi sărbătorit"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 17 mai 2018 10:50

Rudi Garcia dă vina pe lipsa de experiență a lui OM, pe problemele de lot și marea greșeală de la primul gol, pentru înfrângerea din finala Europa League, 0-3 cu Atletico: ”Am învățat din acest eșec și vom încerca din nou sezonul viitor”.

Rudi Garcia nu și-a ascuns dezamăgirea după ce OM a ratat trofeul, la prima sa finală ca antrenor și a treia pentru clubul francez (și toate pierdute!). "Eșecul nu știrbește nimic din meritele echipei pentru acest parcurs extraordinar. Atlético e una din echipele mari ale Spaniei, este pe locul 2 în LaLiga și și-a ridicat nivelul după pauză. Nu există termen de comparație între experiența lor și tinerețea noastră. Am învățat însă greșind din această experiență. Sunt erorile tinereții. Vom încerca din nou sezonul viitor", a declarat tehnicianul francez.

"Payet trebuia să riște"

Garcia a dat vina pe ratarea de la 0-0, pe cadoul făcut la primul gol și pe problemele de lot: "N-ai voie în fața unui adversar de asemenea calibru să gafezi așa. Am avut patru jucători cu probleme și s-a reaccidentat și Payet, cel mai bun om al nostru, care nu era 100% recuperat, dar era vorba de o finală și trebuia să riște".

"El Niño", primul trofeu după 403 meciuri!

Superb gestul lui Simeone de a-i oferi câteva minute lui Fernando Torres în finalul finalei cu OM. "El Niño" a câștigat abia după 403 meciuri jucate la Atlético primul său trofeu cu echipa madrilenă!

"Este un vis devenit realitate, o împlinire a ambiției fantastice. Merita cea mai bună despărțire, iar duminică va fi sărbătorit și pe propriul teren de fani. Este competitiv și un băiat bun. Nu a primit nimic cadou, tot ce-a câștigat a reușit doar prin muncă", l-a lăudat Simeone pe atacantul de 34 de ani care va pleca în vară, după ce a rămas în umbra lui Griezmann, Diego Costa și Gameiro.

Vezi și: Povestea succesului lui Griezmann: "Am plecat la 14 ani de acasă, am muncit mult, am suferit, am fost trist. Acum sunt fericit! Am trofeul meu"

Diego Simeone, mărturisiri după triumful din Europa League: "M-am simțit trist, amărât și singur"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează