INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-1

Nimeni n-a scăpat de furia lui Becali! A șters pe jos cu ultimul transfer de la FCSB: "N-a înțeles nimic, păcat de el! Își face freza și gata"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 22:19

După înfrângerea drastică cu Lazio, 1-5, Gigi Becali și-a vărsat nevii inclusiv pe Olimpiu Moruțan, jucătorul achiziționat de la FC Botoșani și care va face mutarea la echipa roș-albastră din vară. 

"Are dreptate Iftime de la Botoșani. Am dat 1 milion pe Moruțan, are 18 ani, a văzut niște bani, ce să mai alerge el? El e adormit, ce-l mai interesează echipa lui? Gata, e stelist, el să-și facă freza și gata.

A spus că va muri la Steaua? La Steaua mori dacă ai valoare. Dacă ai valoare, rămâi! Altfel, stai pe bară. Ați văzut doar la Golofca.

Moruțan n-a înțeles nimic, păcat de el. Credeam că înțelege ceva de la viață, că vrea să muncească. Ăștia sunt jucătorii", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

Moruțan (18 ani) a semnat cu FCSB în această iarnă, dar a rămas la FC Botoșani până la finalul sezonului. În schimbul acestuia, Becali le-a plătit moldovenilor 700.000 de euro. 

Vezi și:

Rușinea cu Lazio i-a pus capac! Declarații incendiare ale lui Becali: "Îmi văd de treaba mea și îl las pe Talpan! Să vină cu Lăcătuș și Iovan să facă ei bani"

 LAZIO - FCSB 5-1 // Becali, la pământ după umilința cu Lazio: "Am fost penibili! Vă promit asta din acest moment"

Citește aici cronica partidei Lazio - FCSB 5-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (98)
stark
stark  •  22 Februarie 2018, 23:52
Postat de valyomanyd pe 22 Februarie 2018, 23:44

Breaking News ! Alertă în delegația FCSB-ului ! Junior Morais și Vlad au plecat dupa fenta lui IMMOBILE de la golul 5 și sunt dați disparuți ! Nu se oferă recompensă ! :)))))

Reuters scrie ca Junior Morais a ajuns in Coreea de Sud la Jocurile Olimpice de iarna si a luat aur la SANIE.

690988507672818
Sassu Cristache  •  23 Februarie 2018, 13:40

Eu cred ca idiotul de becali trebuia sa se uite in oglinda aia aurita si sa se injure si se se dea afara pe el insusi fiindca el a distrus jucatorii,el a facut echipa,el respinge orice antrenor de prestigiu dar independent si cu vointa care putea sa faca o super echipa din jucatorii pe care i-a avut si cu care sa ajunga foarte sus in primavara cupelor europene!Placomia si prostia nu are ce cauta in fotbal,mai ales prostia!Nu a invatat numic de la Berlusconii care a avut o echipa mareata fiindca nu se baga peste antrenori,ci doar asigura banii pentru aducerea de jucatori.Nu mai ca ala avea plamada de domn nu de cioban!

gabisp
gabisp  •  23 Februarie 2018, 13:23

Sunteti ZERO ( BARAT !!! ) ca psihologi...Si voi, patronii, care tratati jucatorii ca pe o marfa (!!!) sau mai bine(!) spus, ca pe niste "***" (!!!) si antrenorii pe care ii puneti in functii DOAR sa faca ceea ce le dictati voi ! Aici e problema fotbalistului roman...Patronii si antrenorii au meritul principal in a-i "INGROAPA" pe jucatorii tineri !...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează