INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BE'ER SHEVA 1-1

Notele unui meci istoric pentru FCSB! Cel mai slab de pe teren n-a fost un jucător

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 10:02

FCSB s-a calificat în primăvara europeană după doar 4 etape din grupele Europa League. A adunat deja 10 puncte, suficiente pentru calificare.

Aseară, formația roș-albastră a terminat la egalitate cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, la capătul unui meci entuziasmant al lui Mihai Pintilii și Constantin Budescu.

Cei doi au primit nota 8, cele mai mari de pe teren. La polul opus sunt Gabi Enache, Dennis Man și Denis Alibec, primii doi având 5, iar atacantul venit de la Astra a primit 4.

De departe cea mai slabă notă a primit-o arbitrul Halis Ozkahya, turcul având o prestație jenantă, notată cu 2 în Gazeta Sporturilor de azi.

 caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
mejor_fc
mejor_fc  •  03 Noiembrie 2017, 15:48

Cum e posibil ca budescu si pintilii sa primeasca 8 si marcatorul golului 7 ? nu conteaza ce a facut coman in rest..a marcat gol si asta este suficient incat sa aiba si el macar un 8, la fel ca ceilalti remarcati..

147687542408495
Viorel Stelistul  •  03 Noiembrie 2017, 15:47

Citesti, te crucesti si ti se face mila-sila de astfel de personaje precum mosvasile!!! Din pacate exista si mai si posteaza, chiar daca mustesc de ignoranta, invidie, rautate. La meciul tur a fost un fault evident in atac, Planici fiind impins cu ambele maini de Peckhart si atingand mingea cu mana din cauza asta. Arbitrul a preferat sa lase faza cu toate ca trebuia sa fluiere fault in atac. La meciul de ieri a fost o faza tipica de volei pe care doar turcii si mosvasile nu au vazut-o. Mosvasile ne-ai dat toata dimeniunea ridicolului tau.

mosvasile
mosvasile  •  03 Noiembrie 2017, 14:51

Dar arbitrul din meciul tur-care nu le-a dat doua penalty-uri israelienilor,lu ala ce nota i-ati dat gugustiucilor? Nu am vazut meciul-ca mi-e scarba de comentatorii fcsb-isti-dar am vazut faza cu pricina la stiri!Jucatorul lui Beersheva avea mana lipita de corp si in aceasta situatie nu se da penalti decat daca joaca FCSB cu SANATATEA CLUJ ! Chiar antrenorul Dica a declarat despre acea faza ca el nu a observat nimic,ca..."mi s-a spus ca ar fi fost penalty"! Cine "i-a spus" ?Pai...cine altul decat MM,care statea langa el! Litera de evanghelie,spusele lui MM asta!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează