INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  U CRAIOVA - RB LEIPZIG, JOI, 19:30, GSP.RO, NETELEVIZAT (ÎN TUR, 1-3)

OFICIAL Inevitabilul s-a produs pentru fanii olteni, înaintea returului Craiova - Leipzig

FOTO: Facebook U Craiova
FOTO: Facebook U Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 12:31

Oltenii sunt invitați să revină la aparatele radio! Inevitabilul s-a produs pentru fanii Craiovei care sperau că meciul de joi cu Leipzig, din preliminariile Europa League, va fi televizat până la urmă. 

Acest lucru nu se va întâmpla, anunțul fiind făcut în această dimineață de oficialii echipei prin intermediul contului oficial de Facebook. 

Motivul? Ofertele primite de olteni din partea televiziunilor nu ar fi fost mulțumitoare, iar negocierile au intrat în impas. Șefii Craiovei voiau 100.000 de euro pentru ca duelul cu Leipzig să fie la TV, dar nimeni nu și-a asumat plata acestei sume. 

"Meciul cu RB Leipzig se vede doar din Vulcanul de pe Oblemenco! Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că meciul Universitatea Craiova - RB Leipzig nu va fi televizat. Ne vedem mâine seară pe Stadionul „Ion Oblemenco” și luptăm cot la cot cu băieții noștri din dreptunghiul verde pentru a menține speranțele vii. Hai la meci, hai să sperăm! ", se arată în comunicatul emis de olteni pe contul oficial de Facebook.

Faptul că partida nu va fi la TV sporește însă șansele ca partida să se joace cu casa închisă. Fanii olteni au anunțat o atmosferă incendiară la primul meci european jucat pe noul "Ion Oblemenco".

  • U Craiova - Leipzig, manșa secundă din turul III al preliminariilor Europa League, se joacă joi, de la ora 19:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro. În tur, Leipzig s-a impus cu 3-1.

Vezi și: Oltenii vor revanșa cu Leipzig: "Credem într-un meci mare! Nu a fost întâmplător că am înscris în ultimul minut"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
ticbis
ticbis  •  15 August 2018, 13:25
Postat de maxp pe 15 August 2018, 13:23

Atunci vin cu o alta intrebare: cu meciul din tur ce a fost? Ca atunci nu poti spune ca era fara miza. Pe langa asta, repet, in CFR cu armenii aia vedem echipa a 2-a a unei echipe din Romania cu niste amatori, adica e mai rau. Tot fara miza. Pe bune, daca pt televiziunile din Romania totul e asa de scump, eu nu inteleg la ce naiba mai exista. Sa se pastreze 3-4 posturi si gata, ca si-asa restul sunt de umplutura. Adica bine ca avem la ora actuala nu mai putin de vreo 10+ posturi de televiziune sportive incapabile sa transmita ceva. Ca daca fac o lista cu cate competitii sportive importante n-au fost transmise in ultimii ani... si crede-ma ca nu erau scumpe. Bine, pana la urma totul tine de audienta, de pilda FCSB va fi transmisa intotdeauna si contra unei echipe de juniori, ca aduce audienta. Intr-adevar la Craiova cu Leipzig nu se uita multa lume.

Domozina, iti predau legatura! :)))))))

5264366310353412
Mari Si Cristi  •  16 August 2018, 17:06

niste nesimtiti...chiar nu se gandesc si la suporterii care sunt mai departe si nu pot ajunge la stadion?....numai bani vad in fata ochilor.....sa va fie rusine nesimtitilor ce sunteti...

suporterucv
suporterucv  •  16 August 2018, 01:10
Postat de alenb pe 15 August 2018, 14:42

Meciul in sine este o farsa, Leipzig se va distra cu asa zisii "lei" cum s-a distrat si acasa, deci pierdere de vreme si de bani sa te duci la stadion. Bietul Mangia trebuie sa atace, sa dea goluri ori el stie doar sa se apare. Probabil oltenii vor incerca sa se califice jucand pe contraatac :)). Cu televizarea chiar au tupeu sa ceara 100 de mii, poate 10 mii primeau dar mai mult nu merita acest meci. Pana la urma vor permite televizarea dar vor anunta cu putin timp inainte sa vina fraierii la meci.

"Desteptule" aia nu sunt fraieri care se duc la stadion, aia sunt SUPORTERI ai echipei in cauza (nici nu conteaza numele), care spera si incurajeaza echipa sa faca un meci bun in fata unui adeversar ff puternic. Tu habar n-ai ce inseamna sa fi suporter adevarat, te-ai duce la meciuri doar daca stii sigur ca echipa ta va invinge !!! Sigur tii cu FCSB

Vezi toate comentariile (36)
Comentează