INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OLYMPIAKOS PIREU - AC MILAN 3-1

OLYMPIAKOS - AC MILAN 3-1 // "Rossonerii" fac scandal după eliminarea incredibilă din Europa League: "O situație insuportabilă, e o mare nedreptate"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 10:13

Leonardo, directorul sportiv al lui AC Milan, acuză arbitrul partidei cu Olympiakos, 1-3, și pentru că ”nu a suspendat meciul cu Olympiakos. Când atacam, pornea o sirenă care făcea un zgomot insuportabil”.

Drumul lui Milan în Europa League se oprește în grupe. Ceea ce nu li se întâmplase rossonerilor nici măcar o dată în ultimii 9 ani în competițiile continentale. Puteau chiar pierde în Grecia, la un gol diferență, și tot s-ar fi calificat. Dar Olympiakos i-a învins cu 3-1 și italienii au încheiat seria F pe locul 3.

La final, directorul sportiv Leonardo a protestat vehement, acuzându-l pe arbitrul francez Benoît Bastien: "Primul gol al adversarilor e neregulamentar. E henț. Jucătorul execută, apoi pune mâna pe minge. Pentru același lucru, pe noi ne-a sancționat cu lovitură liberă. Iar penaltyul e inventat. Nu înțeleg de ce nu există VAR".

Fostul fotbalist brazilian îi mai reproșează "centralului" și că nu a oprit meciul: "Când atacam, pornea o sirenă care făcea un zgomot îngrozitor. Am coborât pe teren, pentru că era o situație insuportabilă. E o mare nedreptate". 

"Sunt plin de nervi, pentru că azi ar fi trebuit să batem chiar și cu acest arbitru. Am fost naivi, lipsiți de răutate. Avem o problemă mentală"
Gennaro Gattuso, antrenor Milan

0 victoriiare Milan în deplasare împotriva echipelor din Grecia: 4 egaluri și două înfrângeri

Vezi și: Surpriză uriașă în Europa League! AC Milan ELIMINATĂ după o înfrângere rușinoasă în Grecia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
vicol_vali
vicol_vali  •  15 Decembrie 2018, 02:33

Jucatul la ciupeală. Dacă era Berlusconi, nu era arbitrat niciodată de vreun francez.

st.il.
st.il.  •  14 Decembrie 2018, 17:02

Acest Gattuso e mai slab și decât Dică !...Probabil că, băieții ăștia, sunt acceptați ca antrenor ptr. că nu au pretenții financiare și, în general, nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe jucători !...Și atunci, despre ce vorbim ?.....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Decembrie 2018, 11:31

Nu înțeleg ce vede Leonardo ca fiind neregulamentar la primul gol. A fost o probă de viclenie grecească în fața unei apărări care dormea în ghete. Bine, Leonardo are meciurile lui cu arbitrii, în Franța fiind suspendat drastic pentru că a îmbrâncit un fluieraș. Iar centralul de aseară a fost tocmai din? Din? Franțaaaaaaa!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close