INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ 0-0

Portarul Sevillei, explicație incredibilă pentru gafa de la golul marcat de CFR Cluj: „D-asta mi-am pierdut concentrarea!”

Sevilla s-a calificat cu emoții în optimile Europa League // FOTO: captură Digi Sport TV +7   FOTO
Sevilla s-a calificat cu emoții în optimile Europa League // FOTO: captură Digi Sport TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 09:34

CFR Cluj a fost eliminată de Sevilla din 16-imile Europa League de CFR Cluj, deși nu a pierdut în dublă manșă. La Cluj a fost 1-1, iar în Spania, joi, a fost 0-0. 

Portarul Sevillei, Yassine Bono, care a scăpat mingea în poartă la șutul lui Adi Păun din minutul 87 a explicat că a gafat la golul anulat CFR-ului cu VAR pentru că a văzut că Lacina Traore a atins mingea cu mâna. 

„Faza e clară. Văd mâna rivalului și nu mai sunt concentrat la fază. Ulterior, jucătorul (n.r. Adi Păun) mă surprinde. Așa s-a comis gafa! Când ei se bucurau ne gândeam că suntem eliminați, dar că s-ar putea să fi fost henț”, a declarat Bono potrivit Marca. 

Bono: „CFR a fost la înălțime” 

Portarul a comentat și meciul cu CFR și a analizat prestația echipei sale: „Aceste partide sunt foarte complicate. A fost un rival dificil. E o echipă care s-a luptat și a fost la înălțime. Ieșim cu lecția învățată din acest meci”.

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, încântat de jocul lui CFR Cluj: „Nicio altă echipă din România nu face asta” » Cu cine îl compară pe Dan Petrescu

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
albusibiu
albusibiu  •  28 Februarie 2020, 10:29
Postat de 1cesare pe 28 Februarie 2020, 10:23

... hunii au păcălit fotbalul 85 min. nu au legat două pase tot meciul,parcă îi invitau pe spanioli să marcheze, însă cu puţin noroc se puteau califica.

Ce sa zici si tu, Pacaliciule. CFR a jucat in fata echipei de pe locul 11 in clasamentul UEFA. Facea echipa ta pressing pe terenul unei astfel de echipe? Termina neinvinsa de ei in 2 meciuri? Hai, ia-ti sovinismul primitiv in brate si dispari de aici.

mosierul
mosierul  •  28 Februarie 2020, 12:00
Postat de 1cesare pe 28 Februarie 2020, 10:23

... hunii au păcălit fotbalul 85 min. nu au legat două pase tot meciul,parcă îi invitau pe spanioli să marcheze, însă cu puţin noroc se puteau califica.

...ești limitat în gândire și exprimare...

112914666315881
Gargantua Egor  •  28 Februarie 2020, 15:46

Voi, ardelenii astia lenesi la minte , nu pricepeti ca pe CFR nu-l poate arbitra la nesfirsit Istvan Covacs cu un ochi pe meci si cu altul la...valiza ! Stiti si voi ca miticul Dan Petrescu vine de la gradina aia din Baneasa . Menajeria e neaosa, aerele de vedeta sunt de-afara !!! La fiecare conferinta de presa trebuie sa privim cu sticla de Hellas in mina .

Vezi toate comentariile (32)
Comentează