INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ”16-IMI” / RAPID VIENA - INTER 0-1

RAPID VIENA - INTER 0-1 // Andrei Ivan i-a cucerit pe italieni: ”Ivan are fizic și picior” 

Andrei Ivan
Andrei Ivan

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2019 09:45

Gazzetta dello Sport și Corriere Dello Sport l-au văzut pe Andrei Ivan printre cei mai buni jucători ai austriecilor în meciul pe care Rapid Viena l-a pierdut în fața lui Inter, scor 0-1.

Rapid Viena a pierdut prima manșă cu Inter, 0-1, și are șanse minime de a merge în "optimi". Însă Andrei Ivan e ultimul dintre jucătorii austriecilor căruia i se poate reproșa ceva. Ex-craioveanul a avut un gol anulat în prelungirile primei reprize, pentru poziția de ofsaid în care se afla Berisha, cel care-i pasase, iar ziarele italiene l-au nominalizat printre cei mai buni jucători ai gazdelor.

"Pentru o vreme, Andrei Ivan a fost chiar cel mai bun. Cu acel fizic impunător, și totuși rapid, e chiar teribil pe stânga, când îl atacă pe Cedric și finalizează. A făcut însă risipă de energie, iar în repriza secundă s-a văzut tot mai puțin", a comentat Gazzetta dello Sport. Corriere dello Sport, la rându-i, a remarcat tehnica înaltului atacant împrumutat de austrieci de la Krasnodar: "Românul are fizic și picior. A demonstrat-o în mai multe situații". 

6,5e nota primită de Andrei Ivan în Gazzetta dello Sport și în Corriere pentru evoluția din meciul cu Inter. Cea mai mare de la oaspeți

3 goluria marcat Ivan, 22 de ani, în 27 de meciuri jucate pentru austrieci, în toate competiţiile

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
marius.bxl
marius.bxl  •  15 Februarie 2019, 19:58

E bun 3 goluri in 27 meciuri......

194362334230310
Robert Damian  •  15 Februarie 2019, 14:49
Postat de Vlad Hartea pe 15 Februarie 2019, 10:27

Ivan a jucat chiar binisor !! Astea sunt meciurile in care te vede toata lumea si iti poti etala calitatile !! Ce facea daca venea la Fcsb.........juca pe la Voluntari, Calarasi, sau duminica pe la Chiajna !!

Mai rau era sa joace la Clona mimao!!(Dinamo adevarata e in liga a 4-a la Badea!!!Ca juca an de an in play-out!!!

194362334230310
Robert Damian  •  15 Februarie 2019, 14:47

Daaaa!!!Are fizic si picior!!!Si face si Tumbe!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează