INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PAOK - BATE 1-3

Răzvan Lucescu a oferit primele explicații după ratarea calificării: "N-am fost pregătiți să fim puternici mental în situații grele"

Răzvan Lucescu
(foto: Guliver/Getty Images)
Răzvan Lucescu (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2018 23:01

Răzvan Lucescu a făcut primele declarații după eșecul, 1-3, în fața lui BATE, care a însemnat eliminarea din Europa League.  El nu și-a certat jucătorii, le-a luat apărarea chiar și celor care au greșit flagrant în apărare.

  • Reporterii Gazetei Sporturilor, Eduard Apostol și Raed Krishan, sunt la Salonic

"Toți am vrut să învingem, dar am pierdut mingea și ne-am pierdut mintea. A fost o confuzie totală în prima repriză, iar ceea ce s-a întâmplat în seara asta e ceea ce a fost tot sezonul ăsta în Europa League. Am vrut, dar n-am fost pregătiți să fim puternici mental ca să reacționăm în situații grele.

Am pierdut balanța lucrurilor, am luat un gol, apoi nu am mai avut experiența și mentalitatea puternică de a reacționa imediat.

Presiunea e uriașă, suntem concentrați pe titlu, să jucăm din 3 în 3 zile crește presiunea fiindcă suntem pe locul 1 în Grecia, se vrea mai mult și mai mult.

Nu e o scuză, dar cred că nu am intrat cu îndeajuns de mare încredere că putem ajunge în primăvara europeană după dubla cu Vidi.

Nu suntem apăsați de acest rezultat, vom analiza tot ca să înțelegem situația. A fost mai mult focusare pe meciurile din liga greacă. Suntem nebuni să câștigăm, ne mai pierdem din concentrarea adevărată imediat.

Așa e când ai 10 puncte în fața lui Olympiacos, se mai pierde din concentrare la un astfel de meci.

În Europa, cred că ne-a descumpănit mult eșecul cu Benfica din Liga Campionilor. S-a resimțit în această competiție acel eșec. Calificarea s-a dus în acea dublă cu Mol Vidi.

Vina pentru ceea ce a fost în Europa e a mea, nu a echipei!", a spus Lucescu jr la conferința de presă. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
bazinga
bazinga  •  14 Decembrie 2018, 09:21

Poate iti dai seama,cu aceasta ocazie,ca nu esti antrenor,esti doar un pacalici care SE CREDE mare antrenor si are mari aere!Vai de capul tau,ucigasule de limba engleza ce esti...

miki123
miki123  •  14 Decembrie 2018, 08:14

Nu înțeleg de fraierii ăștia de la paok nu îi pune antrenor pe dică(slugă mică) sau reghe(blat)?!? Ăștia antrenori cu performanțe, nu Răzvan Lucescu care nu ar suporta niciodată să fie preșul unui cioban!?! Toți Românii Adevărați ne-am săturat de becali și fcsb!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baruch
baruch  •  13 Decembrie 2018, 23:41

bai...campionat de doi lei, da' uite ca secaturile ale de la olympiakos scot milanul...fara hotia din campionatul intern.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează