INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEIPZIG - U CRAIOVA, AZI, 19:30, TVR 1, GSP.RO

RB LEIPZIG - U CRAIOVA // VIDEO Fanii Craiovei au făcut spectacol pe străzile din Leipzig: torțe, fumigene și cântece în fața hotelului unde sunt cazați jucătorii

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 17:34

LEIPZIG - U CRAIOVA // Deși întâlnesc un adversar infernal în turul III al preliminariilor Europa League, fanii Craiovei sunt extrem de optimiști înaintea turului cu Leipzig, care e în această seară, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1. 

Ultrașii alb-albaștrilor au făcut spectacol astăzi pe străzile din Leipzig, chiar în fața hotelului unde este cazată echipa lui Mangia. Aceștia au aprins torțe și fumigene și au cântat imnul echipei și diverse cântece de galerie.

 

Spectacol total la hotelul echipei: suporterii le-au oferit jucătorilor boost-ul de încredere de care au nevoie pentru a fi la înălțime diseară.

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 9 August 2018

"Suporterii le-au oferit jucătorilor boost-ul de încredere de care au nevoie pentru a fi la înălțime diseară", au scris oltenii pe contul oficial de Facebook.

RB Leipzig - U Craiova se joacă în această seară, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 

Citește și: Atenție, U Craiova » 3 exemple recente în care nemții au fost făcuți pachet de echipele românești

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
stoichkov10
stoichkov10  •  10 August 2018, 02:56

clona... treaba lor ca nu-s oltean. n-a pierdut la dif. de 3 goluri. ;)

alenb
alenb  •  09 August 2018, 20:54

Astia sunt unici. Boii de olteni au deranjat odihna proprilor jucatori, in loc sa se duca sa cante sub balconul adversarului :))).

fcu1948
fcu1948  •  09 August 2018, 20:33

Ce atmosfera mirobolanta au creat cei 24 de asistați social gratie fondurilor la dispoziție cu generozitate de partidul stat. Trăiască Parditul in frunte cu Daddy cel iubit! Sa n-o uitam nici pe Olguța, ca e damă bună. Prietenii știu de ce!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează