INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, 16-IMI EUROPA LEAGUE

Reacția lui Becali după ce FCSB și-a aflat adversara din Europa League: "Prefer să batem Dinamo și CFR și să nu ne calificăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 14:35

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre tragerea la sorți a 16-imilor Europa League și despre duelul echipei roș-albastre cu Lazio.

"Acum, ce o vrea Dumnezeu. Merg pe mâna Lui. El știe ce e cel mai bine pentru mine. Primul meci jucăm acasă și e foarte important pentru noi. Jucăm cu CFR Cluj, Lazio și Dinamo. Prefer să batem în ambele meciuri din Liga 1 și să nu ne calificăm.

Al doilea semn că e va fi bine e că am câștigat cu FC Botoșani. Am stabilit că e mai important acasă. Mai departe vom vedea dacă am făcut bine sau nu, dacă ne calificăm sau nu. Dumnezeu știe ce e cel mai bine. Eu așa gândesc, să decidă Dumnezeu pentru mine. Dacă Lazio a picat, înseamnă că e cel mai bine. 

Șansele noastre sunt mai mici, dar poate cineva să fie mai puternic decât Dumnezeu? Așa gândesc, așa spun.

E mai important campionatul. Am un program de viitor. Participarea în Champions League nu înseamnă doar bani, dar crește și cota jucătorilor tineri, pe care trebuie să-i vând. Ei trebuie văzuți de cluburi.", a spus Gigi Becali la conferința de presă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
undergrant
undergrant  •  11 Decembrie 2017, 21:08

Omul are dreptate in tot ce zice! Neavand unde si cui vinde tricouri din poliester, asa cum fac banii Real sau altii, trebuie sa scoata profit din ce are in curte, tatuati cu masini supersport imbracati in jucatori de fotbal, si slava Domnului, e plin de fraieri ca aia de la Anderlecht... E posibil sa nu fie moral, dar e sanatos financiar sa profiti de pietele "emergente", care ureaza bun-venit pe bani grei celor ce sunt dispusi sa vina acolo si sa distruga linistea si bunastarea bastinasilor enervati de existenta lui Dumnezeu in procesul de numarare a banilor care-i impiedica sa doarma confortabil pe saltea... :-D

rakanishu
rakanishu  •  11 Decembrie 2017, 21:07

*** ***, mai bine taci *** din gura...ce bine era cand erai ascuns, fariseul pamantului...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  11 Decembrie 2017, 20:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează