INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MARSEILLE - ATLETICO MADRID 0-3

Reacție dură după ce Griezmann a strălucit în finala Europa League: "Să decidă dacă vrea să fie în istorie la Atletico sau să nu intre în istorie cu Barcelona"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 09:16

Francezul Antoine Griezmann a fost decisiv pentru Atletico Madrid în finala Europa League, 3-0 cu Olympique Marseille, marcând două goluri.

La finalul acestui sezon, atacantul de 27 de ani ar putea ajunge la Barcelona, catalanii fiind gata să-i achite clauza de 100 de milioane de euro. După finala Europa League, Miguel Angel Gil, președintele lui Atletico, a făcut o declarație dură în privința transferului atacantului la formația catalană.

"Transferul depinde de sentimentele lui. Va fi ce vrea el. Trebuie să decidă dacă vrea să facă istorie la Atletico Madrid, unde totul se învârte în jurul lui, sau dacă vrea să meargă la un club unde niciodată nu va intra în istorie.

Nu are sens ce fac cei de la Barcelona. Bartomeu (n.r. Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei) nu m-a contactat", a spus Miguel Angel Gil potrivit Marca.

29 de goluri
are Griezmann în acest sezon, în 49 de meciuri. E la Atletico din 2014

Citește și: VIDEO + FOTO GriezMagic! Starul lui Atletico Madrid a lovit de două ori în finala Europa League, câștigată lejer cu Marseille

FINALA EUROPA LEAGUE // Fotbaliștii lui Atletico Madrid dau startul petrecerii: "Revanșa pentru finalele sfârșite în lacrimi"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
hermesvenus
hermesvenus  •  17 Mai 2018, 10:50

Un fotbalist francez care nu a jucat niciodata in Franta , se poate acomoda usor la o alta echipa decat Atletico Madrid.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează