INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  U CRAIOVA - LEIPZIG, JOI, 19:30, GSP.RO

Returul cu Leipzig are șanse MINIME să se vadă la TV! Detalii de la negocieri

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2018 19:24

Returul dintre U Craiova și Leipzig, în turul III preliminar Europa League, are șanse mici să fie transmis la TV, conform ultimelor informații din interiorul clubului oltean.

  • U Craiova - Leipzig, în tur 1-3, se joacă joi, de la 19:30, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova

În acest moment, sunt mai multe șanse ca meciul dintre U Craiova și Leipzig să nu fie televizat nici în România, nici în Germania, decât ca un post TV să achiziționeze drepturile. Ofertele venite nu sunt mulțumitoare, iar negocierile sunt în impas.

Craiovenii ar fi tentați mai mult în acest moment să își asigure vânzarea tuturor biletelor, decât să obțină cele câteva zeci de mii de euro din televizare. Faptul că partida nu va fi la TV sporește șansele ca partida să se joace cu casa închisă.

Meciul tur din Germania a fost televizat de TVR 1. 

U Craiova a obținut astăzi prima victorie din actuala ediție a Ligii 1, scor 3-1, în deplasarea de la Călărași. Vezi detalii aici. 

  • Returul dintre FCSB și Hajduk Split va fi transmis de Pro TV, joi, de la ora 21:30
  • Returul dintre CFR Cluj și Alaşkert va fi transmis de TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV, joi, de la ora 20:00.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
corsair83
corsair83  •  13 August 2018, 13:02
Postat de Popescu Alexandru pe 13 August 2018, 09:52

Aiurea, meciul se va transmite ca deobicei, dar ca sa-si vanda Craiova biletele la meci, arunca pastila asta!Dar o crede cineva?

Imbulzeala mare ca la CSU-Slavia la inaugurarea stadionului..n-ai ce sa vezi decat o miuta jucata de cei de la Leipzig; totul depinde de nemti daca mai au chef sau nu sa-si incordeze muschii

observator_federal
observator_federal  •  13 August 2018, 10:10
Postat de dc78 pe 13 August 2018, 09:24

Gandesti la fel ca psdistii, dai vina pe gigisti ca voi o clona din 2014 sau cand sunteti infiintati de psd(olguta), se amesteca in treburile voastre, voi chiar credeti vreodata ca fcsb, dinamo, cfr dau atentie unei clone mici de tot nesimnificative, trezestete fratioare

Da băi, adunaţi-vă voi toţi spectatorii (fcsb, dinamo, cfr - care cfr?), să vedem dacă egalaţi Craiova. Şi când mai vorbeşti despre Universitatea Craiova, păstrează respectul cuvenit unei mari echipe...

1776365605757168
Popescu Alexandru  •  13 August 2018, 09:52

Aiurea, meciul se va transmite ca deobicei, dar ca sa-si vanda Craiova biletele la meci, arunca pastila asta!Dar o crede cineva?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează